menu Sluit het hoofdmenu

Blind Naar De Top: Samen laten we zien dat er méér kan!

geplaatst op Kilimanjaro

De Kilimanjaro beklimmen is een enorme uitdaging. Maar is die 5.895 meter hoge top ook bereikbaar als je helemaal níets kunt zien? Zes jonge mensen die blind of zeer slechtziend zijn, gaan dit unieke avontuur aan in ‘Blind Naar De Top’. Samen met de bekende presentatoren Lieke van Lexmond en Dennis Weening zullen Daniel, Patrick, Sulaima, Marinda, Petra en Ramona een poging doen de Kilimanjaro te beklimmen.

Lieke van Lexmond en Dennis Weening gaan Blind naar de topOnder het mom ‘Samen laten we zien dat er méér kan’, zullen Lieke van Lexmond en Dennis Weening geblinddoekt de zesdaagse klimtocht naar de ijzige top gaan maken. Uit solidariteit met de kandidaten, maar vooral ook om zélf te ervaren wat het betekent als je niets kunt zien. De moeilijke, maar ook de opmerkelijke en verrassende kanten. En dan is de vraag natuurlijk: wie zal wie uiteindelijk naar boven helpen? De expeditie wordt geleid door de professionele bergbeklimmer Wilco van Rooijen, de eerste Nederlander die zonder extra zuurstof de zeven hoogste toppen van de wereld wist te bereiken.

100 jaar

Met ‘Blind Naar De Top’ laten we in ons 100-jarige jubileumjaar op een spectaculaire wijze zien dat een visuele beperking geen bezwaar hoeft te zijn om een flinke uitdaging aan te gaan en je dromen na te jagen. Samen laten we zien dat er méér kan!

Blind Naar De Top wordt uitgezonden op 11, 18 en 25 november om 21.30 uur op RTL 5.

Bron: www.steunbartimeus.nl