menu Sluit het hoofdmenu

Blind lunchen voor goede doel

geplaatst op Blind lunchen in De Vijfsprong in Kampen

Op donderdag 1 juni organiseert de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt samen met Restaurant De Vijfsprong in Kampen een heel bijzondere lunch. Alle gasten zullen geblinddoekt zijn, of een speciale bril dragen waardoor ze niet volledig zicht hebben. De opbrengst komt ten goede aan de renovatie van werkplaats Boschwijk bij Bartiméus in Doorn.

Alexandra van der Haar van De Vijfsprong: 'Wij zetten ons vaker in voor een goed doel. Voor Bartiméus Sonneheerdt heb ik ook persoonlijk een warm gevoel. Bij de lunch kunnen de gasten zelf ervaren hoe het is om te leven met een visuele beperking. Er is al veel belangstelling voor. We hebben plaats voor 34 mensen en bijna de helft is al gereserveerd. Over wat we serveren tijdens de lunch zeg ik nog niets, dat blijft een verrassing!'

'We zijn heel blij met de actie van De Vijfsprong,' vertelt Leonie Tadema van Bartiméus Sonneheerdt. 'Werkplaats Boschwijk biedt een zinvolle dagbesteding aan blinde en slechtziende mensen met een verstandelijke beperking. Na 20 jaar is de werkplaats dringend toe aan renovatie van het gebouw, de werkplekken en de logistieke situatie buiten. De medewerkers verdienen een ruime, veilige en comfortabele werkplek. Door de betrokkenheid van De Vijfsprong en alle lunchgasten komt dit een stap dichterbij!'

Meer informatie en reserveren

De kosten voor de blinde lunch bedragen € 15,- per persoon. Van de totale opbrengst doneert De Vijfsprong de helft aan de renovatie van de werkplaats. De lunch vindt plaats op donderdag 1 juni in Restaurant De Vijfsprong, Plantage 1 in Kampen. De lunch is van 12.00 tot 15.00 uur.

Wilt u deze unieke lunch bijwonen? Meldt u dan snel aan door te mailen naar alexandra@moodsandroots.nl of door te bellen naar 06 - 406 744 72. Volg voor meer informatie de Facebookpagina over de Blinde Lunch.

Bron: steunbartimeus.nl