menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus wint wasmachine en droger Electrolux

geplaatst op Bartiméus blij met gewonnen apparaten Electrolux

Onlangs werden enkele medewerkers en bewoners van één van de woonvoorzieningen van Bartiméus in Doorn aangenaam verrast. Ze kregen van Electrolux, leverancier van keuken- en professionele wasserij-apparatuur, te horen dat ze een MyPRO wasmachine én droger hadden gewonnen. “Een braille visitekaartje kan onderscheidend werken”.

“Tijdens de Zorg en ICT beurs eerder dit jaar leverde ik mijn Bartiméus visitekaartje in en onder alle ingeleverde kaartjes werd een prijs verloot. Ik was blij verrast toen ik hoorde dat mijn braillekaartje eruit gepikt was. Dat is toch heel bijzonder!”, aldus Annemieke Overdijkink, inkoper bij Bartiméus.

Wonen bij Bartiméus

Bartiméus heeft verschillende vestigingen in Nederland. Op drie daarvan in Ermelo, Doorn en Zeist zijn kleinschalige woonvoorzieningen, waar bewoners kunnen leven zoals thuis. Zo wonen in Doorn ruim 300 mensen met een visuele- en verstandelijke beperking, verdeeld over 54 woningen. Hier voeren ze samen met hun begeleider een huishouden.

Annemieke: “In een van deze woningen staan de MyPRO wasmachine en droger inmiddels op volle toeren te draaien. De apparaten zijn speciaal ontwikkeld voor kleinschalige zorginstellingen en daarmee ideaal voor woningen als de onze. Met 16 programma’s kunnen de bewoners alle kanten op. Van energiebesparend wassen tot hygiëne programma’s.”

Bedankt Electrolux

De woonbegeleiders van Bartiméus in Doorn zijn blij met en al helemaal gewend aan de machines. Het grootste voordeel? “De grote vulopening en de capaciteit om per keer 8 kilo te wassen. Zelfs dekbedden kunnen er met gemak in. Het winnen van de apparaten is aan ons goed besteed!”