menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus start inloopspreekuren bij winkels Medipoint

geplaatst op Bartiméus start inloopspreekuren bij winkels Medipoint

Bartiméus start dit jaar een pilot met inloopspreekuren in de winkels van Medipoint. Op diverse locaties van de thuiszorgwinkel kunnen belangstellenden terecht met vragen over slecht(er)zien, zelfredzaamheid, onderzoek, advies en vergoedingen. Op dinsdag 12 januari 2016 staan de eerste inloopspreekuren gepland in Assen van 10.00 – 12.00 uur en in Hoogeveen van 13.00 – 15.00 uur. U bent van harte welkom!

Tijdens het inloopspreekuur verstrekt een professional van Bartiméus informatie over slechtziendheid in combinatie met handige hulpmiddelen en geeft advies dat is afgestemd op de persoonlijke situatie. Iedereen die problemen heeft met zien en waar de oogarts geen oplossing meer voor heeft is van harte welkom. Vanaf 12 januari 2016 vinden de spreekuren plaats in de winkels van Medipoint in Assen, Hoogeveen, Emmen, Coevorden en Arnhem.

Een overzicht van de locaties, data en tijdstippen is te vinden op de pagina van Bartiméus Regio Noord-Nederland. De spreekuren zijn gratis. Wel vragen wij u vooraf even te laten weten dat u komt, u kunt dit doorgeven via de Bartimeus Infolijn, 088 – 8899888. 

Meer informatie over Medipoint kunt u vinden op de website www.medipoint.nl.