menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus producten in Bijenkorf Utrecht

geplaatst op De producten van Bartiméus in de bijenkorf

Vanaf maandag 22 mei staat een aantal producten die gemaakt worden in de dagbestedingslocaties van Bartiméus in de Bijenkorf Utrecht.

Vanaf 22 mei tot in de zomer van 2017 komt er in de Bijenkorf Utrecht een uniek project: 'Bijzonder bij de Bijenkorf'. Bij de Click & Collect balie op de tweede verdieping in de Bijenkorf Utrecht, zijn gedurende deze periode ruim 20 producten van de Utrechtse organisaties - Bartiméus, Leger des Heils, Rebottled, Reinaerde en de Tussenvoorziening (Spatlab) - te zien. U kunt het verhaal van de makers bij het product lezen. Ook ziet u waar u het product kunt kopen of bestellen. 

InsectenhuisjeEen grote bruine vilten beer en drie kleine vilten beertjes naast elkaarHouten trein

Insectenhotel, houten treinstel en vilten beer

Van Bartiméus zijn 8 producten te bewonderen waaronder het insectenhotel en een houten treinstel van Houtbewerking Boswijk en een vilten beer uit het Bartelier. Door dit project krijgen de makers het podium dat ze verdienen. 'Bijzonder bij de Bijenkorf' is ontstaan vanuit het hart van de makers, de organisaties en de Bijenkorf. Wij kijken met trots naar de producten die er staan. Hopelijk doet u dit ook. Wilt u uw mening geven? Bij de Click & Collect balie ligt een gastenboek of mail naar info@bijzondereproducten.nl.

Meer informatie over de Bartiméus producten vindt u in de online etalage en in het Ogenblikje, onze winkel in Doorn. Telefoon 0343 - 526 953, e-mail: ogenblikje@bartimeus.nl.

In deze bijzondere actie met de Bijenkorf werken wij samen met Bijzonder, die het initiatief heeft genomen om producten van verschillende werkplaatsen en dagbestedingslocaties onder aandacht te brengen van het grote publiek.

Meer informatie over Bijzonder

Bijzonder is een sociale onderneming. We brengen ‘bijzondere producten van bijzondere mensen‘ onder de aandacht van een groot en breed publiek. Wij willen de makers het podium bieden dat zij verdienen. Bijzonder zorgt voor de verbinding tussen de organisaties, de makers van de bijzondere producten en u.
Wij zijn Koos van der Burg en Charlotte van Haselen. Wij werken, naast Bijzonder, beiden voor maatschappelijke organisaties in Utrecht.
‘Bijzondere producten in de Bijenkorf’ is voor ons een eerste stap naar meer. Wij willen in de directe toekomst een podium blijven bieden aan bijzondere producten. Ook richten wij ons op het creatie proces. We zien kansen in het verbinden van verschillende partijen. Wij denken aan bedrijven, winkels, galeries, organisaties, vastgoedbeheerorganisaties en betrokken particulieren. Ziet u ook een kans, of wilt u iets gezamenlijk uitvoeren? Laat het ons weten. Graag.
Info@bijzondereproducten.nl