menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus op nieuwe locatie in Zwolle

geplaatst op Verhuisdoos; Bartiméus in Zwolle

Met ingang van woensdag 11 september is Bartiméus in Zwolle gehuisvest aan de Geert Grootestraat 7a, in de wijk Diezerpoort nabij de binnenstad. Wij zijn blij met deze nieuwe plek; goed toegankelijk op de begane grond en naast de huisartsen- en fysiotherapiepraktijk. Bartiméus is al heel wat jaren gevestigd in Zwolle, één van onze 14 locaties in Nederland.

Bartiméus biedt in Zwolle en omgeving specialistische kennis, onderzoek en begeleiding op het gebied van leven met een visuele beperking. Het multidisciplinaire team geeft ambulante begeleiding aan mensen die slechtziend of blind zijn, mensen met een visuele en meervoudige beperking en iedereen die professioneel of persoonlijk bij hen betrokken is. Thuis of in een zorginstelling. Voor ondersteuning vanuit Bartiméus is een verwijzing van de oogarts nodig.

Mensen met een visuele beperking

Op de Bartiméus locatie kan iedereen op afspraak terecht voor advies, onderzoek, scholing of andere activiteiten.

Het pand aan de Geert Grootestraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt dicht bij de A28. Op het parkeerterrein bij Bartiméus zelf en in de buurt kunnen bezoekers gratis parkeren.

Contact

Voor vragen en informatie over de dienstverlening van Bartiméus kunt u bellen naar 088 - 88 99 857 (of b.g.g. het algemene nummer (088) 88 99 888). Het postadres blijft zoals het was: mr. H.F. de Boerlaan 38a 7417 DB in Deventer.

Meer informatie over de route naar de nieuwe locatie: https://www.bartimeus.nl/adres-en-route-naar-bartiméus-zwolle

** In verband met de verhuizing is de huidige locatie op de Dokter Hengeveldweg 2 gesloten **