menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus op informatiemarkt Almere

geplaatst op Bartiméus op informatiemarkt Almere

Op zaterdag 16 april 2016 is Bartiméus vertegenwoordigd op de informatiemarkt 'Lezen kan altijd'. De bijeenkomst wordt georganiseerd door De Nieuwe Bibliotheek en staat in het teken van verschillende soorten leeshulpmiddelen en hun gebruik. Is het lezen voor u niet meer zelfsprekend? Dan bent u van harte welkom!

De informatiemarkt is een initiatief van De Nieuwe Bibliotheek en is bedoeld voor mensen die een leesbeperking hebben en gebaat zijn bij het gebruik van leeshulpmiddelen. Dat kan komen door ouderdom, maar ook door dyslexie en afasie, waar jongere mensen mee te maken kunnen krijgen. Het doel van de informatiemarkt is om deze groep mensen te informeren over alle aspecten met betrekking tot het gebruik van leeshulpmiddelen. Ook de professionals van Bartiméus zijn aanwezig om u van advies te voorzien.

Kom ook!

De informatiemarkt vindt plaats op zaterdag 16 april 2016 van 10.00 – 15.00 uur bij De Nieuwe Bibliotheek in Almere. Meer informatie kunt u vinden in de uitnodiging van De Nieuwe Bibliotheek.

Datum: zaterdag 16 april 2016 van 10.00 - 15.00 uur
Locatie: De Nieuwe Bibliotheek, Stadhuisplein 101, 1315 XC Almere