menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus lanceert Werkenbij platform

geplaatst op Werken bij Bartiméus: nieuwe vacaturemodule

Bartiméus zoekt nieuwe collega's met passie, kennis, ambitie én oog voor de medemens: alles geven voor 100% leven. Ben jij geïnteresseerd in een baan bij Bartiméus of kies je voor vrijwilligerswerk? Ga dan naar bartimeus.nl/werkenbij. Op dit nieuwe online platform staan al onze vacatures. Laat je inspireren door de persoonlijke verhalen van onze collega’s, cliënten en vrijwilligers over het werken en leven bij Bartiméus. Wie weet tot ziens!

www.bartimeus.nl/werkenbij is vanzelfsprekend toegankelijk voor mensen die slechtziend of blind zijn. In de vacaturemodule kun je filteren op locatie en type functie én het reageren op een vacature werkt heel simpel. Met slechts de tab-toets kun je navigeren door de hele website. Probeer het eens!

Cliënt en begeleider Bartiméus samen op een tuinbankjeHenriëtte Eijkelenboom, afdeling Marketing & Communicatie van Bartiméus en betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe vacaturesite: 'We zijn trots op dit nieuwe online platform. Hier kunnen we laten zien welke mogelijkheden er zijn én hoe mooi en bijzonder het werken bij Bartiméus is!'

Clienten hebben mijn hart gestolen

Simpele dingen toveren een lach op het gezicht van cliënten

Wij geloven in een samenleving waarin iedereen kan meedoen en ook mensen die slechtziend of blind zijn zich voluit kunnen ontplooien. Want uiteindelijk gaat het niet om hoeveel procent je ziet. Het gaat om hoeveel procent je leeft. Bartiméus. 100% leven.