menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus is klaar voor komst deelnemers ICC

geplaatst op Bedden zijn opgemaakt bij Bartiméus in Zeist voor ICC 2015

Alle 120 bedden zijn opgemaakt, de deelnemerstassen zijn gevuld en de naambadges liggen klaar. Klaar om de ICC gasten maandag 27 juli te verwelkomen bij Bartiméus in Zeist. Bartiméus is gastheer van het ICC, ‘International Camp on Communication & Computers’. Het Camp wordt gehouden van maandag 27 juli t/m woensdag 5 augustus.

Wat is het ICC?

Het ICC is sinds 1993 ieder jaar georganiseerd in één van de landen van Europa. Het jaarlijkse evenement heeft als belangrijkste doel het voorbereiden van slechtziende en blinde jongeren in Europa op studie- en beroepspaden. Daarvoor is het heel belangrijk dat zij niet alleen de actuele ICT-toepassingen kunnen gebruiken, maar ook dat zij zich bewust zijn van de benodigde communicatievaardigheden.

De doelstellingen van het ICC sluiten naadloos aan bij de doelen van Bartiméus. Al 100 jaar zet Bartiméus zich in om (jonge) mensen met een visuele beperking te ondersteunen om zelf hun wereld te vergroten. De opgebouwde expertise en ervaring delen wij vaak en graag met vakgenoten in binnen- en buitenland.

Logo International Camp on Communication en Computers - ICC 2015Bartiméus wenst alle deelnemers een gezellig, leerzaam en inspiratievol Camp!