menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus Kennis Magazine: delen van bijzondere expertise

geplaatst op Logo 100 jaar Bartiméus

Bartiméus vierde woensdag 14 oktober jl. haar 100e verjaardag! Dat is de reden dat wij u graag laten zien en ervaren hoe belangrijk voor ons het ontwikkelen van kennis en inzichten is, evenals de vertaling daarvan naar de dagelijkse praktijk. We putten uit maar liefst een eeuw ervaring in het werken voor én met mensen met visuele beperkingen. En dat delen we vol passie met iedereen via onze Jubileum Kennis Magazine!

Ook nu en in de toekomst willen we dagelijks blijven werken aan het verhogen van de kwaliteit van inzet. Dit doen we door de ontwikkelde kennis en inzichten te laten toetsen aan de ervaringen van onze mensen en aan wetenschappelijke inzichten van het vakgebied. Met als uiteindelijk doel: een nog betere bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking.

Nieuwsgierig naar onze Kennis in de Praktijk?

Download ons Kennis Magazine (PDF-bestand) die we ter ere van ons 100-jarig bestaan hebben uitgegeven (de download is toegankelijk voor de screenreader).
Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd of op andere wijze verveelvoudigd zonder toestemming van Bartiméus. Citeren uit de tekst mag uitsluitend onder bronvermelding.

Cliënten van Bartiméus: van jong tot oud