menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus Hengelo gestart met inloopspreekuur

geplaatst op Bril met letterkaart

De vestiging van Bartiméus in Hengelo is met ingang van dinsdag 21 februari jl. gestart met een zogeheten inloopspreekuur. Elke derde dinsdag van de maand staat de deur open om zonder afspraak binnen te lopen en de deskundigen van Bartiméus vragen te stellen. Wees welkom!

Als een bril niet meer helpt en de oogarts niets meer kan doen, kan een cliënt voor informatie, advies en revalidatie bij Bartiméus terecht. Want met de juiste aanpassingen en hulpmiddelen is er vaak nog heel veel mogelijk. Voor ondersteuning van Bartiméus is een verwijzing van een (oog)arts nodig. Vervolgens is er een afspraak nodig met een deskundige van Bartiméus. Dat betekent ook dat er kosten worden gemaakt voor de zorgverzekering.

Vrijblijvend

Soms zet je zo’n stap niet zomaar. Om mensen daarbij te helpen is Bartiméus in Hengelo een inloopspreekuur gestart. Daar is dus géén verwijzing of afspraak voor nodig. De medewerkers van Bartiméus staan dan klaar om geïnteresseerden vrijblijvend meer informatie te geven over wat Bartiméus voor hen kan betekenen en kunnen zij hun vragen stellen.

Derde dinsdag

Het inloopspreekuur wordt elke derde dinsdag van de maand gehouden van 13.00 - 15.00 uur. Dus dit jaar nog op 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni, 18 juli, 15 augustus, 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december. De vestiging van Bartiméus ligt aan de Lodewijkstraaat 30 te Hengelo. Bij binnenkomst in het gebouw bevindt Bartiméus zich aan de linkerkant (de balie is van de huisartsenpraktijk die daar ook gevestigd is). Aanmelden hiervoor is niet nodig.