menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus en Koninklijke Visio lanceren 'Visuele Beperking' op Kennisplein

geplaatst op Kennisplein dossier Visuele Beperking

In de nieuwe ‘cliëntgroep’ op het online platform Kennisplein Gehandicaptensector is basisinformatie, tips, hulpmiddelen, feiten en cijfers op het gebied van zorg voor blinde en slechtziende mensen opgenomen. Handig voor als u werkt met mensen met een visuele beperking!

Het dossier 'Visuele Beperking' is een ingang boordevol informatie voor professionals in diverse disciplines; oogartsen, zorginstellingen die werken met mensen met een beperking of ouderenzorg en iedereen die informatie wil over een visuele beperking.

Logo Kennisplein GehandicaptensectorUitbreiding en updates dossier Visuele Beperking

De oorzaken van blind- en slechtziendheid komen aan bod, met daarbij een opsomming en toelichting bij diverse oogziekten. Professionals van Bartiméus en Koninklijke Visio zullen in deze gezamenlijke productie het dossier verder aanvullen met praktijkvoorbeelden en praktische tips. Zij kunnen ook vragen beantwoorden en u voorzien van nadere informatie.

Kijk voor meer informatie op de website kennispleingehandicaptensector.nl. Ook kunt u contact opnemen met Bartiméus kenniscoördinator Arjan Maasland, amaasland@bartimeus.nl.