menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus Amsterdam gaat verhuizen

geplaatst op huisje met B met braillepuntjes

Het is nog niet zover maar we willen alvast aankondigen dat Bartiméus Amsterdam zich vanaf 10 mei op een nieuwe locatie in Amsterdam vestigt: de Louwesweg 6. Samen met verschillende andere gezondheidsorganisaties neemt Bartiméus plaats in de voormalige polikliniek oogheelkunde van het Slotervaart Ziekenhuis dat moest sluiten na een faillissement.

De locatie wordt volop bezocht door cliënten die komen voor onderzoeken en afspraken en biedt de komende jaren een vaste basis in Amsterdam.  

Aanvullend lichtonderzoek nu ook mogelijk in Amsterdam

We verheugen ons al op het in gebruik nemen van de splinternieuwe lichtbelevingsruimte. Voor aanvullend onderzoek in de lichtbelevingsruimte werden mensen eerder doorverwezen naar Zeist en Deventer. Cliënten krijgen een onderzoek naar welk licht in hun persoonlijke situatie het meest geschikt is. En krijgen daardoor inzicht en ook praktische tips en adviezen.
Meer weten over hoe een lichtonderzoek gaat? Lees dan dit artikel. 

Dit biedt de nieuwe locatie nog meer... ​

Trainingen en bijeenkomsten zoals:  

Diverse onderzoeken zoals:

  • Onderzoek naar mogelijkheden van hulpmiddelen 
  • Ontwikkelingsonderzoek bij kinderen
  • Digitale toegankelijkheid 
  • Neuropsychologisch onderzoek 
  • Visueel functieonderzoek 
  • Gesproken ondertiteling 

Intakes en gesprekken met bijvoorbeeld maatschappelijk werker, psycholoog en arbeidsconsulent.

Begeleiding bij mensen thuis zoals mobiliteitstraining, ambulante woonbegeleiding, begeleiding en onderzoek rondom de ontwikkeling, ouderbegeleiding, stimuleren van visuele ontwikkeling. Voor meer informatie klik hier.