menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus op Kennismarkt voor professionals gehandicaptenzorg

geplaatst op Jongen met beperking in rolstoel

Bartiméus verzorgt drie lezingen een workshop en een beleving tijdens de landelijke Kennismarkt op woensdag 2 november a.s. in Christelijke Hogeschool Ede. Deze dag wordt georganiseerd door het Kennisplein Gehandicaptensector. Doel van deze dag is om samen het VN-verdrag waar te maken!

De Kennismarkt is een initiatief om kennis in zorginstellingen onderling met elkaar te delen en zo de zorg te verbeteren. Het kennisplein heeft inmiddels ook een onderdeel specifiek voor kennis over de begeleiding van mensen met een visuele beperking.

In het programma van de Kennismarkt nemen collega’s van Bartiméus de volgende onderdelen voor hun rekening:

Ook staat Bartiméus met een stand op de informatiemarkt. Een interactieve stand met informatie over de diverse diensten van Bartiméus. De professionals staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

De Kennismarkt 2016 staat geheel in het teken van het VN-verdrag. Dit verdrag is geratificeerd wat gevolgen heeft voor zorg en ondersteuning. Wat houdt het VN-verdrag in? Wat moet en kunt u er als zorgprofessional mee? Wat betekent het verdrag voor opleiding, onderwijs en vaardigheden?

Meer informatie over het programma en aanmelden leest u op de website van het Kennisplein Gehandicaptenzorg.