menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus actief in de week van Zorg en Welzijn

geplaatst op Logo Week van Zorg en Welzijn 2017

Deze jaarlijkse week met speciale aandacht voor de zorg in Nederland vindt plaats van maandag 13 t/m zaterdag 18 maart. U bent welkom op diverse plekken in het land. Ook Bartiméus doet mee!

De maandag staat in het teken van de arbeidsmarkt. In de ochtend spreken wij op het Stadskantoor in Utrecht mensen die geïnteresseerd zijn in een functie in de zorg via zij-instroom. Bij het Gezondsheidszorg College ROCMN (middag) zijn collega’s actief met informeren en speeddaten.

Woensdag 15 maart ontvangen we diverse studenten en overige gasten die een dagdeel mee gaan werken op één van de woningen of bij een dagbestedingslocatie. Zij willen graag in deze bijzondere week de zorg van binnenuit leren kennen.

Pop-up store op zaterdag 18 maart

Wij ontmoeten u graag op zaterdag in de unieke pop-up store in het winkelhart van Zeist. Met verschillende organisaties in en rondom de zorg in de provincie Utrecht presenteren wij ons aan het publiek. Wij hebben daarvoor een leegstaand winkelpand, Emmaplein 525 (oude Dixonspand) in Zeist van 10.00 tot 15.00 uur voor één dag ter beschikking. Maak kennis met de passie en kunde van de professionals van Bartiméus én de professionals van de andere zorgorganisaties, leer eten met een kokervisie, leg een parcours af met een blindegeleidestok en ontspan met een soepje bij de soepkar. Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen!

Wij trekken deze dag samen op met de volgende zorgorganisaties: Abrona, Leger des Heils, Reinaerde, Warande, Charim en de Sensoryshop. Ieder presenteert zich met een eigen aandeel in het programma, met medewerkers en/of cliënten en met eigen informatiemateriaal.

Meer over de week van de zorg kunt u vinden op de site van utrechtzorg.nl