menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus aangesloten bij Nationaal Park Pas Utrechtse Heuvelrug

geplaatst op De historische moes- en theetuin van Bartiméus in Doorn

Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt tussen Zeist, Amersfoort en Rhenen. Het is met 10.000 hectare het grootste Nationaal Park van NL. De uitgestrekte bossen en heidevelden, met daartussen de pittoreske dorpen, kastelen en buitenplaatsen, maken het een populair recreatiegebied. De mooie moestuin van Bartiméus en theehuis ’t Sand in Doorn liggen in dit recreatiegebied. Voor natuurliefhebbers een unieke plek om uit te rusten en te genieten. En dat kan vanaf nu ook met de Nationaal Park Pas.

De Nationale Park Pas Utrechtse HeuvelrugDe Nationale Park Pas - Utrechtse Heuvelrug biedt pashouders speciale uitjes aan en geeft leuke voordelen op het gebied van natuurbeleving, streekproducten en groen vervoer. De pas schaft u aan voor € 25,- per jaar. Deze ‘ruggesteun’ komt direct ten goede aan het Park.

Bij alle 30 aangesloten groene ondernemers, waaronder Bartiméus, bent u welkom met uw Nationaal Park Pas en krijgen 2 personen een jaar lang 10% prijsvoordeel*. Het park en de ondernemers helpen u extra te genieten van de natuur met:

  • prachtige wandel- en fietsroutes die verbonden zijn met de leukste plekjes en stekjes , zoals theetuinen, streekrestaurants, winkels, en musea;
  • mooi gelegen overnachtingslocaties voor wie langer wil blijven. Slaap in een kasteel, middenin het bos of …!
  • parkpassie-activiteiten die natuurgidsen en groene ondernemers voor u organiseren. Ga bijvoorbeeld op paddenstoelenexcursie, of bezoek een paasmarkt met lokale producten.

Unieke plek: moes- en theetuin van Bartiméus

In de historische moestuin van Bartiméus in Doorn ligt nu voor de Nationaal Park Pas-houder gratis een streekwinkeltjes fietsroute klaar! Hopelijk tot snel.

* 10% korting geldt op consumpties in het theehuis, groente, bloemen en kruiden.