menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus aangesloten bij Heuvelrug Erfgoed Pas

geplaatst op De historische moes- en theetuin van Bartiméus in Doorn

Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt tussen Zeist, Amersfoort en Rhenen. Het is met 10.000 hectare het grootste Nationaal Park van NL. De uitgestrekte bossen en heidevelden, met daartussen de pittoreske dorpen, kastelen en buitenplaatsen, maken het een populair recreatiegebied. De mooie Historische Theetuin van Bartiméus in Doorn ligt in dit prachtige recreatiegebied. Voor natuurliefhebbers een unieke plek om uit te rusten en te genieten. En dat kan vanaf nu ook met de Heuvelrug Erfgoed Pas.

Voorbeeld Heuvelrug Erfgoed PasDe Heuvelrug Erfgoed Pas biedt pashouders speciale uitjes aan en geeft leuke voordelen op het gebied van natuurbeleving, streekproducten en groen vervoer. De pas schaft u aan voor € 15,- per jaar voor 1 persoon óf € 25,- voor 2 personen. De opbrengst van de pas komt ten goede aan natuur- en cultuurprojecten op de Utrechtse Heuvelrug.

Deze nieuwe Pas is de verbeterde opvolger van de Nationaal Park Pas.

Bij alle 30 aangesloten groene ondernemers, waaronder Bartiméus, bent u welkom met de Heuvelrug Erfgoed Pas en krijgt u een jaar lang 10% prijsvoordeel*. Het park en de ondernemers helpen u extra te genieten van de natuur met:

  • prachtige wandel- en fietsroutes die verbonden zijn met de leukste plekjes en stekjes , zoals theetuinen, streekrestaurants, winkels, en musea;
  • mooi gelegen locaties voor wie langer wil blijven. Slaap in een kasteel, middenin het bos of …!
  • parkpassie-activiteiten die natuurgidsen en groene ondernemers voor u organiseren. Ga bijvoorbeeld op paddenstoelenexcursie, of bezoek een markt met lokale producten.

Unieke plek: theetuin van Bartiméus

In de Historische Theestuin van Bartiméus in Doorn ligt een gratis streekwinkeltjes fietsroute klaar! Hopelijk tot snel.

* 10% korting geldt op consumpties in de theetuin, groente, bloemen en kruiden.