menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus aan langste ontbijttafel Ermelo

geplaatst op Het Ontbijt van Ermelo

"Goedemorgen Ermelo". Zo start zaterdag 28 mei om 9:00 uur het 'Ontbijt van Ermelo'. Aan een lange ontbijttafel in de Stationsstraat gaan burgers elkaar ontmoeten. Elke Ermelose inwoner kan meedoen: jong, oud, prat op het verleden en nieuwsgierig naar de toekomst. Bartiméus - voor veel inwoners een begrip in Ermelo - schuift ook aan.

Het ontbijt staat voor: elkaar ontmoeten, elkaar (aan)spreken, naar elkaar luisteren én elkaar stimuleren waar kan en helpen waar nodig! Het ontbijt wordt opgeleukt met diverse optredens van artiesten.

Samen Ontbijten!

Samen drinken, vertellen, eten, luisteren, genieten én samen verder gaan! Bartiméus ontbijt ook mee in de hoop nieuwe en waardevolle contacten op te doen die bijdragen aan het welzijn van mensen met een visuele beperking. Evelien van den Berg, werkzaam bij Bartiméus Wonen in Ermelo. "Wij gaan met een aantal bewoners en medewerkers ontbijten. Het is de bedoeling dat we aan onze tafel een paar vrije plaatsen vrijhouden om zo voorbijgangers uit te nodigen. Het is een prachtig initiatief om de onderlinge binding en samenwerking in Ermelo te stimuleren! We zijn erg benieuwd".

Meer info op de website Het Ontbijt van Ermelo.