menu Sluit het hoofdmenu

3-daagse training Energiemanagen in je werk

geplaatst op 3-daagse training Energiemanagen in je werk

Hoe houd je als blinde of slechtziende werknemer je energie op peil, zodat werken leuk en verantwoord blijft en je tijd en energie overhoudt voor andere activiteiten? Bartiméus ontwikkelde speciaal hiervoor de praktijkgerichte training 'Energiemanagen in je werk'. Op woensdag 6 en donderdag 7 april 2016 wordt deze training weer gegeven in Congrescentrum Dennenheul in Ermelo. Iets voor u?

Energiemanagen

De 3-daagse training (2 trainingsdagen in april  incl. een Verdiepingsdag in november) 'Energiemanagen in je werk' biedt praktische oplossingen om vitaliteit in je werk beter in balans te krijgen.

Voor wie?

De training is ontwikkeld vanuit de vraag van werkenden met een visuele beperking. Iedereen in de leeftijd van 18 - 67 jaar, met mbo+, hbo en wo denkniveau, slechtziend of blind kan zich aanmelden.

Reactie van een deelnemer: "De training was een eyeopener. Ik wilde zo graag het leven leiden zoals ik dat altijd deed, maar ik moest leren accepteren dat dit niet meer reëel was. In mijn werk liep ik tegen zaken aan die mij veel energie kostten. Door alle tips en trucs en antwoorden op mijn vragen kan ik nu verder en krijg ik weer energie van werken."

Trainingsdagen

Heeft u interesse? Meld u dan aan voor de trainingsdagen in april 2016! Er is plek voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers (vol = vol). Kosten EUR 1350,- (excl. BTW). Dit is incl. naslagwerk, overnachting en maaltijden. Aanmelden kan via sterkinwerk@bartimeus.nl.

Heeft u vragen over energieverbruik op het werk en wilt u weten hoe het in uw situatie anders kan? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met arbeidsconsulent Frank van der Helm via 0341 - 49 84 98.