menu Sluit het hoofdmenu

Start campagne VGN 'Nederland Onbeperkt'

geplaatst op logo campagne VGN

Donderdag 13 oktober trappen rolstoeltennisster Esther Vergeer en Femke Halsema, voorzitter van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), de campagne 'Nederland Onbeperkt' af. Het doel van de campagne is om mensen met een (visuele) beperking zichtbaarder te maken in de samenleving. Bartiméus ondersteunt deze campagne van harte. Wij streven al 100 jaar naar een toegankelijke samenleving voor slechtziende en blinde mensen.

Het doel van de campagne is om mensen met een beperking zichtbaarder te maken in de samenleving. We streven naar een land waar mensen met een lichamelijke of een verstandelijke beperking onbeperkt mee kunnen doen. Mensen met een beperking laten zelf zien wat 'Nederland Onbeperkt' voor ze betekent en wat ze nodig hebben om verder te komen.

Het motto van de campagne is: Zo ver zijn we gekomen. En we willen door!

Op de Stadhuisbrug, in het centrum van Utrecht, staan op donderdag 13 oktober twee megagrote kaarten. Tientallen mensen met een beperking en hun naasten zijn bij de start aanwezig. Ze geven op de megakaarten aan wat zij verstaan onder Nederland Onbeperkt. Met hun eigen boodschap geven Esther Vergeer en Femke Halsema het startsein voor de campagne Nederland Onbeperkt.

Doe mee!
U bent van harte welkom om ook bij deze manifestatie aanwezig te zijn. Hoe groter de opkomst, hoe meer aandacht van publiek en media.

Donderdag 13 oktober 2016
10.00 - 12.00 uur
Stadhuisbrug, Utrecht

Om een beeld te krijgen van het aantal mensen dat we kunnen verwachten, willen we u vragen aan te geven met hoeveel mensen u komt via www.vgn.nl/campagne/aftrap