menu Sluit het hoofdmenu

Leden Cliëntenraad Senioren Ambulant (CRSA)

De leden van de Cliëntenraad Senioren Ambulant (CRSA) stellen zich op deze pagina aan u voor.

Jan Huybers 

Ik ben Jan Huybers. Ik woon in Noord-Brabant. Mijn visuele beperking is RP. Nu ga ik me inzetten voor de cliëntenraad senioren ambulant van Bartiméus.
Dit vind ik een geweldige uitdaging. Zes jaar lang heb ik deel uitgemaakt van de cliëntenraad dienstverlening van Bartiméus. Het is voor mij heel belangrijk om de achterban te bereiken, en mogelijke problemen voor de cliënten te behartigen. Het is en blijft een mooie uitdaging om dit te kunnen doen. Indien je een probleem mocht hebben schroom dan niet om het te delen met een cliëntenraad. Wij zijn er voor u!!!!!

Guido Kesler 

 
Ik ben Guido Kesler. Ik woon in de provincie Gelderland maar spreek met een hele gezellige zachte G, want ik kom oorspronkelijk uit het prachtige Valkenburg aan de Geul!

Als oud-revalidant weet ik hoe belangrijk de kwaliteit van revalidatie is en daar wil ik graag over meepraten in de cliëntenraad senioren ambulant. Daarbij is mijn motto: ervaringsdeskundigheid maakt het verschil!

Eliane Quartel 

Mijn naam is Eliane Quartel en ik woon in Utrecht. In 2013 werd ik getroffen door Loa, een progressieve aandoening van de oogzenuw die het centrale zicht nagenoeg weg neemt. Mijn rest visus is slechts 2%, inmiddels maak ik gebruik van een blindenstok om mij te verplaatsen en mijn zelfstandigheid te vergroten!
Tijdens het hele proces, heb ik gemerkt hoe belangrijk de kracht van ervaringsdeskundigen is. Dit is dan ook een van de redenen dat ik in deze cliënten raad gestopt ben. Ik ben van mening dat wanneer deze ervaringsdeskundigen hun krachten bundelen dat we van grote waarde kunnen zijn voor de doelgroep!

Sint maart 2021 ben ik lid van de CRSA, daarvoor ben ik enige jaren lid geweest van de toenmalige Cliëntenraad Dienstverlening. Buiten het werk voor de raad houd ik mij graag bezig met toegankelijkheidsprojecten en doe ik in het dorp waar ik woon ook nog vrijwilligerswerk.

Ger Blom 

Ik ben Ger Blom, woon in Zuid-Holland. Ik ben getrouwd en ik heb diabetische retinopathy. Ik zit in de CRSA omdat ik als ervaringsdeskundige samen met de andere leden van de raad me sterk wil maken voor de visueel gehandicapten om zo het niveau van de zorg om hoog te brengen.

 

 

Sidney Tetelepta 

 Ik heb een visuele handicap door de oogziekte Retinitus Pigmentosa en ben gebruiker van een geleidehond. Ik ben woon in Zuid-Holland. Vanaf maart 2021 ben ik raadslid CRSA. Daarvoor was ik zes jaar raadslid van Cliëntenraad Bartiméus Dienstverlening. Ik ben goed bekend met de organisatie Bartiméus.

Naast raadslid bij Bartiméus ben ik ook voorzitter van Stichting Gebruikers Assistentiehonden. In deze functie zet ik mij in voor de rechten en belangen van alle gebruikers van alle soorten assistentiehonden.

Ik ben raadslid geworden omdat ik het essentieel vind dat de belangen en rechten van onze doelgroep moeten worden behartigd. Daarin is het belangrijk dat de doelgroep participeert: ‘Niet over ons maar met ons’.

Bea Keuper (voorzitter)


Mijn naam is Bea Keuper. Ik ben woonachtig in Overijssel. Mijn missie is tweeledig. Ten eerste: de mening, wens of suggestie van de cliënt/bewoner doet er toe! Ten tweede: creatieve en constructieve ervaringsdeskundigen dragen wezenlijk bij aan zowel de ontwikkeling van doelmatig beleid als nieuwe programma’s en producten. Met als resultaat: cliënten en bewoners die enthousiast zijn over de topzorg en dienstverlening van Bartiméus.

 

Willem van den Brand (Noord-Brabant)

 

Voor meer informatie over de cliëntenraad en contact

Lees hier meer over de Cliëntenraad Senioren Ambulant.