menu Sluit het hoofdmenu

Leren en werken: wij zien mogelijkheden in jou!

Wil jij heel graag werken met mensen met een visuele (en verstandelijke) beperking, maar heb je nog niet de juiste papieren voor een functie als begeleider? Dan kun je leren en werken combineren bij Bartiméus. Er valt genoeg te leren! Bartiméus wil jou de mogelijkheid bieden om dat zo goed mogelijk te doen.

** Alle leerplekken zitten vol, maar in 2020 komen er weer plekken vrij **

Algemene informatie

Voor de locaties Doorn, Zeist en Ermelo bieden wij leerplaatsen voor de opleiding Begeleider gehandicaptenzorg (niveau 3) en Persoonlijk begeleider gehandicapten zorg (niveau 4) en Verzorgende IG (niveau 3).

Functieomschrijvingbewoner met begeleider

Als leerling voer je na een inwerkperiode op een woning of dagbestedingslocatie alle werkzaamheden uit die horen bij de begeleidersfunctie en die aansluiten bij de opleiding die je volgt en de fase van het leerproces waarin je zit. Op sommige leerplaatsen werk je direct samen met een collega; op andere leerplaatsen wordt alleen (stand alone) gewerkt.

De opleiding volg je bij Dulon college in Ede of de Care Academy in Harderwijk of MBO Amersfoort.
Op je werkplek krijg je een begeleider toegewezen met wie je regelmatig begeleidingsgesprekken voert en die je ondersteunt in het maken van de vertaalverslag van theorie naar praktijk en andersom.

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van een VMBO-diploma KBL/GL of TL (of vergelijkbare oudere opleidingen), MAVO, HAVO of VWO diploma, een diploma Helpende niveau 2 of een overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO;
  • Je bent minimaal 18 jaar;
  • Je kunt ons in een motivatiebrief enthousiast over jou maken. Stuur ook je CV mee;
  • Je respecteert de Christelijke identiteit van onze organisatie.
  • Vanwege de aangescherpte eisen op het gebied van Nederlands en rekenen zijn niveaubepalende testen mogelijk onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Voor een niveau 4 opleiding komt daar nog een test voor Engels bij.

Wij bieden jou

  • Een (leer)arbeidsovereenkomst van 32 uur;
  • Voor vergoedingen en salariëring volgen wij de cao;
  • Een opleidingstraject van 2 ½ - 3 jaar;
  • Een gekwalificeerde werkbegeleider die een training heeft gevolgd om leerlingen te kunnen begeleiden;
  • Een leerplaats die zoveel mogelijk aansluit bij jouw leerpunten en begeleidingsvraag.

Contact informatie

Je hebt vast vragen en dan is het fijn om deze persoonlijk te kunnen stellen. Je kunt ons bellen op de volgende nummers: (06) 50 90 10 79 (Nadine Welgraven) of  (06) 14 33 09 85 (Marja Luiks). Of e-mail info@werkenvoorbartimeus.nl.