menu Sluit het hoofdmenu

Partners maken Meye Indoor Way mogelijk

Meye Indoor Way navigatie voor mensen met een visuele beperking wordt mogelijk gemaakt met steun van AFAS Foundation en het Bartiméus Fonds. Organisaties als Prorail, het Rijksmuseum en het Diakonessenhuis werken als gebouweigenaren al mee.

Over AFAS Foundation

De AFAS Foundation inspireert om beter te doen en droomt ervan om de wereld een stukje mooier te maken voor diegenen die dit hard nodig hebben. De foundation stelt op een innovatieve en transparante manier geld beschikbaar voor duurzame projecten die over de hele wereld - op gebied van gezondheidszorg, maatschappij en onderwijs - een grote impact maken.

Over het Bartiméus Fonds

Het Bartiméus Fonds zet zich in voor een inclusieve samenleving, waarin mensen met een visuele beperking voluit kunnen meedoen. Wij werven fondsen en kunnen dankzij de steun van onze donateurs het werk van Bartiméus ondersteunen en innovatieve projecten mogelijk maken.

Wilt u ook uw gebouw toegankelijker maken?

Naast financiële ondersteuning kan Meye Indoor Way alleen verder worden ontwikkeld als meer gebouweigenaren zich aanmelden. Wilt u in navolging van het Rijksmuseum, Prorail, het Diakonnessenhuis en het AFAS Experience Center ook uw gebouw toegankelijk maken voor mensen met een visuele beperking door middel van onze navigatie-app? Neem dan contact op met Marjan Wolfs, marketeer, via mwolfs@bartimeus.nl