menu Sluit het hoofdmenu

Partners maken indoor navigatie-app mogelijk

De ontwikkeling van de indoor navigatie-app voor mensen met een visuele beperking wordt mogelijk gemaakt met steun van AFAS Foundation en het Bartiméus Fonds. Organisaties als Prorail, het Rijksmuseum en het Diakonessenhuis werken al mee en hun gebouwen zijn opgenomen in de app.

Over AFAS Foundation

De AFAS Foundation inspireert om beter te doen en droomt ervan om de wereld een stukje mooier te maken voor diegenen die dit hard nodig hebben. De foundation stelt op een innovatieve en transparante manier geld beschikbaar voor duurzame projecten die over de hele wereld - op gebied van gezondheidszorg, maatschappij en onderwijs - een grote impact maken.

Over het Bartiméus Fonds

Het Bartiméus Fonds zet zich in voor een inclusieve samenleving, waarin mensen met een visuele beperking voluit kunnen meedoen. Via fondsenwerving en dankzij de steun van donateurs wordt het werk van Bartiméus ondersteund en worden innovatieve projecten mogelijk gemaakt.

Deze app kan alleen verder worden ontwikkeld als meer publieke gebouwen meedoen. Gemeenten, ziekenhuizen, musea, winkelcentra en andere bedrijven en publieke organisaties die geïnteresseerd zijn in indoor navigatie voor klanten met een visuele beperking, nodigen wij dan ook van harte uit voor een kennismaking. Wij geven u graag een demonstratie. Wilt u in navolging van het Rijksmuseum, Prorail, het Diakonnessenhuis en het AFAS Experience Center ook uw gebouw toegankelijk maken voor mensen met een visuele beperking? Marjan Wolfs, marketeer bij Bartiméus, komt graag met u in contact. Gelieve een e-mail te sturen naar mwolfs@bartimeus.nl.