menu Sluit het hoofdmenu

Overhandiging cheque aan het Lilianefonds

Op vrijdag 21 mei 2017 hebben we de cheque met het definitieve bedrag van de inzameling overhandigd aan het Lilianefonds

Afgelopen maand hebben onze leerlingen lege statiegeldflessen ingezameld voor het Lilianefonds. Samen met juf Marjolijn hebben de leerlingen deze ingeleverd bij de Jumbo in Lochem. Deze flessen brachten wel 30 euro op! En tijdens de Koningsspelen op 21 april hebben we een sponsorloop gehouden.  Wat hebben de kinderen veel rondjes gelopen! Er was ook publiek om aan te moedigen. Dit alles heeft in de krant gestaan en natuurlijk op de website.

Wat we nog niet wisten, is hoeveel geld we hebben opgehaald voor het Lilianefonds. Vrijdag 21 mei kwam dhr. Frits Mutsaers van het Lilianefonds het geldbedrag in ontvangst nemen. Het was heel spannend. Eén voor één werden de cijfers bekend gemaakt. Baran hielp juf Ellen met de cijfers op te hangen.  Uiteindelijk verscheen er een bedrag van 642,85 euro!

Wat een prachtig bedrag en dat voor zo een kleine school! Iedereen goed gedaan!  Meneer Frits was er heel blij mee. Hij vertelde ons nog eens dat er heel veel kinderen geholpen kunnen worden met dit geld.