menu Sluit het hoofdmenu

Digitaal advies toegankelijkheid

Maak vandaag nog een afspraak voor een consult op het gebied van inrichting, verlichting en openbare toegankelijkheid. Zo verbetert u de visuele toegankelijkheid van uw bedrijf, gemeente of zorginstelling.

Bartiméus adviseert bedrijven, organisaties en gemeenten over visuele toegankelijkheid. Wij kijken hierbij naar de juiste samenhang van vijf essentiële elementen: bereikbaarheid, betreedbaarheid, bruikbaarheid en bejegening. Onze specialistische kennis op het gebied van bijvoorbeeld verlichting, contrast en technologische hulpmiddelen zetten wij graag in om samen met u te komen tot een inclusief ontwerp, een inclusieve gemeente of een toegankelijke  zorginstelling.  

Inrichting en verlichting

Heeft u een specifieke vraag over verlichting en contrast in uw bedrijf, zorginstelling of gemeentehuis? Dan is onze verlichtingsdeskundige Yvonne Vrijhof dagelijks (m.u.v. woensdag) beschikbaar om u hierbij te helpen.  

Openbare toegankelijkheid  

Hoe is uw organisatie bereikbaar? Hanteert uw gemeente de geleide lijnen correct? Onze inhoudsdeskundige Guus Janssen gaat hierover graag met u in gesprek.   

Vrijblijvend digitaal advies

Heeft u nog geen specifieke vraag maar wilt u ontdekken op welke manier u met ons kunt samenwerken?  Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met Ine Woudstra. Dit kan dagelijks telefonisch of via Teams (beeldbellen).   

Contact

Accessibility is een onderdeel van Bartiméus en richt zich op het optimaal toegankelijk maken van de fysieke, sociale en digitale wereld voor mensen met een (visuele) beperking. Dit doen we met een team van 20 professionals. 

Graag gaan we vrijblijvend met u in gesprek hoe we de toegankelijkheid van uw organisatie kunnen verbeteren. U kunt ons ook bereiken via 030 – 2398270 of info@accessibility.nl. Voor meer informatie zie ook onze website Accessibility.