menu Sluit het hoofdmenu

Digitaal advies toegankelijkheid

Maak vandaag nog een afspraak voor een consult op het gebied van inrichting, verlichting en openbare toegankelijkheid. Zo verbetert u de visuele toegankelijkheid van uw bedrijf, gemeente of zorginstelling.

Bartiméus adviseert bedrijven, organisaties en gemeenten over visuele toegankelijkheid. Wij kijken hierbij naar de juiste samenhang van vijf essentiële elementen: bereikbaarheid, betreedbaarheid, bruikbaarheid en bejegening. Onze specialistische kennis op het gebied van bijvoorbeeld verlichting, contrast en technologische hulpmiddelen zetten wij graag in om samen met u te komen tot een inclusief ontwerp, een inclusieve gemeente of een toegankelijke  zorginstelling.  

Inrichting en verlichting

Heeft u een specifieke vraag over verlichting en contrast in uw bedrijf, zorginstelling of gemeentehuis? Dan is onze verlichtingsdeskundige Yvonne Vrijhof dagelijks (m.u.v. woensdag) beschikbaar om u hierbij te helpen.  

Openbare toegankelijkheid  

Hoe is uw organisatie bereikbaar? Hanteert uw gemeente de geleide lijnen correct? Onze inhoudsdeskundige Guus Janssen gaat hierover graag met u in gesprek.   

Vrijblijvend digitaal advies

Heeft u nog geen specifieke vraag maar wilt u ontdekken op welke manier u met ons kunt samenwerken?  Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met Ine Woudstra. Dit kan dagelijks telefonisch of via Teams (beeldbellen).   

Plan uw afspraak

Stuur een mail met dag en tijdstip van uw voorkeur naar toegankelijkheid@bartimeus.nl. Wij nemen dan contact met u op om de afspraak in te plannen. U kunt ook bellen naar onze infolijn 088 88 99 888 (vraag naar mevrouw Kappen). Aan het consult zijn geen kosten verbonden.