Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Wat je zelf kunt doen bij NAH

De klachten die kunnen optreden bij hersenletsel zijn erg divers en soms ongrijpbaar. Tot wel twee jaar na bijvoorbeeld een beroerte, kan spontaan herstel optreden. Vaak blijven er restverschijnselen. Hoe hiermee om te gaan is voor iedereen verschillend.

Revalidatiemogelijkheden

Bij Bartiméus krijgt elke cliënt advies op maat op basis van onze kennis en ervaring. Samen met jou bespreken we revalidatiemogelijkheden. Die bespreken we vervolgens met onze collega’s, tijdens ons zogeheten multidisciplinair overleg. Op die manier proberen we tot een zorgplan te komen.

Verliesverwerking

Je kunt baat hebben bij hulpmiddelen of training, maar het kan zijn dat je blijvend last houdt van klachten. Dat is vaak ingrijpend, ook jaren later nog. Zo'n verlies is niet na een poosje verwerkt, je blijft ermee geconfronteerd worden. We noemen dit levend verlies.

Ga naar ons kennisdossier over verliesverwerking