menu Sluit het hoofdmenu

De sollicitatieprocedure

Bij Bartiméus hebben we een vaste procedure voor sollicitaties. Deze procedure ziet er als volgt uit:

Als u heeft gesolliciteerd, ontvangt u automatisch een e-mail met  een bevestiging. Uw sollicitatie komt binnen bij de personeelsadministratie en controleert of alle gegevens goed zijn binnengekomen. Deze afdeling stuurt uw brief door naar de contactpersoon van de vacature die de sollicitatie beoordeelt. Daarna ontvangt u binnen enkele weken informatie over de uitkomst.. U ontvangt een uitnodiging voor een eerste gesprek of een e-mail met de reden van afwijzing.

U bent uitgenodigd voor een gesprek

Als u geselecteerd bent ontvangt u een uitnodiging voor het eerste gesprek met de betreffende leidinggevende. Verloopt het eerste gesprek positief, dan volgt er mogelijk een tweede gesprek, gevolgd door een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. 

Heeft u vragen of wilt u contact?

Voor inhoudelijke vragen over de werkzaamheden en voorwaarden zoals genoemd in de vacature, belt u met de contactpersoon van de vacature. Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0343 - 526 821.

Open sollicitatie

Is er momenteel geen passende vacature voor jou? Maar toch ben jij enthousiast over Bartiméus én heb jij het idee van waarde te kunnen zijn voor ons. Stuur dan een open sollicitatie naar info@werkenvoorbartimeus.nl. Je wordt dan in ieder geval opgenomen in het Bartiméus netwerk en op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures.