menu Sluit het hoofdmenu

De Bies: Centrum voor sport en bewegen

Het multifunctionele sportcentrum van Bartiméus in Doorn biedt u ruimte voor sport, zwemmen, beweging, dagbesteding en therapie.

sportcentrum annex zwembad de Bies aan de groene Brink bij Bartimeus in doornNaast de verschillende sportfaciliteiten biedt De Bies ook mogelijkheden voor overige 'doe-activiteiten', zoals snoezelen, buiten-spelen en gebruiken van de zitruimte met pantry. Er worden diverse (club) activiteiten georganiseerd zoals zwem-aqua, judo, fitness, gym en shantala massage.

De Bies is een nieuw gebouw en sinds 2015 toegankelijk voor cliënten, medewerkers en bezoekers. De faciliteiten stellen we ook beschikbaar voor anderen.

Voorzieningen

De Bies biedt de volgende faciliteiten:

  • Gymzaal met luchtkussen
  • Fitness ruimte
  • Zwembad met beweegbare bodem
  • Snoezelruimte
  • 3 lokalen voor dagbesteding
  • Zit-wachtruimte met een pantry
  • Ruimte (studio) voor Radio Bartje
  • Buitenruimte met een grasveldje, terras, buiten fitness, schommels, buiten trampoline en een rolstoel wip-wap.

Veiligheid

De faciliteiten voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, materialen, techniek en waterbeheersing.

De medewerkers van De Bies zijn geïnstrueerd over de veiligheidsaspecten en zijn bevoegd in het begeleiden van cliënten en het gebruik van de ruimtes en materialen.

Indien een ruimte wordt gehuurd, is in de huurovereenkomst opgenomen welke veiligheidsaspecten er aanwezig zijn en waar men aan moet voldoen.

Toegang en reserveren

De Bies is toegankelijk en zo vrij als mogelijk opengesteld. Op de doordeweekse dagen is het gebouw geopend van 8 tot 17 uur.

Indien men structureel gebruik maakt van een ruimte, dan is dit afgesproken met de conciërge en staat dit genoteerd in de planning.

Wilt u incidenteel gebruik maken van een voorziening, dan plaatst u een reservering en maakt u hier afspraken over met de beheerder.

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden en huur van de ruimtes in De Bies neemt u contact op met Shoma van Soolingen, e-mail svsoolingen@bartimeus.nl​​​

Lees verder voor meer over sport en bewegen bij Bartiméus