menu Sluit het hoofdmenu

Maatregelen onderzoek en behandeling

Bartiméus heeft een aantal maatregelingen genomen zodat onderzoek en behandeling op onze locaties en bij u thuis veilig doorgang kunnen vinden. Bij alle afspraken volgen we de richtlijnen van de regering en het RIVM.

Afspraak

Onze locaties zijn momenteel alleen op afspraak te bezoeken. Medewerkers dragen een mondkapje en wij vragen dat bezoekers ook te doen (en zelf mee te nemen).

Voor iedere afspraak op één van onze locaties of bij cliënten thuis, nemen onze medewerkers met u een vragenlijst door om na te gaan of er COVID-19-symptomen zijn.

Als uit de antwoorden blijkt dat er geen symptomen zijn, dan kan de afspraak doorgaan. Zijn er wel klachten, dan verplaatsen we de afspraak.  

Bij het bezoek aan onze locatie nemen we de vragenlijst voor de zekerheid en veiligheid van iedereen, nog een keer met u door. 

Hygiëne

Bij Bartiméus hebben wij de volgende hygiënemaatregelen genomen:

  • Extra schoonmaak van ruimtes en contactpunten.
  • Diverse apparatuur is afgeschermd.
  • Medewerkers gebruiken een mondkapje of gezichtsbescherming.
  • We hebben looproutes en er is desinfecterende handgel aanwezig.
  • We plannen de afspraken zo dat er zo min mogelijk mensen tegelijk op de locatie aanwezig zijn, en dat er tussen de afspraken voldoende tijd is om de ruimtes te desinfecteren. 
  • Uiteraard hebben de medewerkers van Bartiméus géén gezondheidsklachten.

De 1,5 meter afstand is het uitgangspunt. Bij sommige testonderdelen is dit echter niet mogelijk. Als afspraken op kortere afstand plaatsvinden, weten onze medewerkers hoe ze de risico’s moeten inschatten en hoe ze cliënten op een verantwoorde manier kunnen helpen. Zij dragen gezichtsbescherming tijdens uw bezoek aan onze locatie en tijdens het onderzoek. 

Volg svp onze aanwijzingen op onze locaties en van onze medewerkers op.

Meer weten 

Lees hier meer over onze informatiespreekuren op onze locaties en bij ziekenhuizen in het hele land.

Neemt u voor vragen of informatie over onze dienstverlening contact op met uw begeleider of bel met onze adviseurs via het algemene informatienummer 088 - 88 99 888. Zij zijn bereikbaar van 08.30 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. 

U kunt uw vraag ook stellen via bijgaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.