menu Sluit het hoofdmenu

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen aan Bartimeus

Hoe kan ik mezelf of een ander aanmelden?

U kunt zich het beste aanmelden door te bellen met één van de medewerkers van de Bartiméus infolijn via nummer 088 88 99 888 (lokaal tarief) of door het contactformulier in te vullen. Als u het contactformulier invult, kunnen wij u ook terug bellen.

Hoe blijf ik op de hoogte van alle nieuwtjes?

Nieuws kunt u dagelijks volgen via onze homepage. U kunt zich ook aanmelden voor één van de gratis nieuwsbrieven en/of u kunt ons volgen via onze officiële social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube.

Geven jullie ook wel eens voorlichting?

Onze medewerkers geven diverse voorlichting- en informatiebijeenkomsten in bijvoorbeeld ziekenhuizen of bibliotheken. Bij diverse locaties zijn ook informatiespreekuren.
Bartiméus is ook regelmatig aanwezig op verschillende evenementen en beurzen. Wilt u informatie over de mogelijkheden om Bartiméus in te schakelen? Stel dan uw vraag aan de medewerkers van de Informatielijn.

Ik ben van de pers, aan wie kan ik mijn vraag stellen?

U kunt uw vraag richten aan de afdeling communicatie, telefoon 0343 - 52 68 80, mail communicatie@bartimeus.nl. Bij calamiteiten in de avond, nacht of in het weekend kunt u contact opnemen met Frederique Koning op telefoonnummer 06 - 15 82 89 75.