menu Sluit het hoofdmenu

Spreekuren Bartiméus

Bartiméus heeft op een aantal locaties informatiespreekuren voor (hulp)vragen en/of het uitproberen van hulpmiddelen. U kunt hier vrijblijvend binnenlopen. Bij de locaties waar het nodig is om vooraf een afspraak te maken, staat het er apart bij vermeld.

Update: Bartiméus stopt niet-noodzakelijk cliëntcontact vanwege coronavirus

Informatiespreekuren eigen locaties

Informatiespreekuren op eigen locaties van Bartiméus, zijn in:

Den Haag: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. Tussen Kerst en Oud-en-Nieuw is deze locatie gesloten.

Deventer: iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kunt u vrijblijvend bij ons binnenlopen. 

Ermelo: het Bartiméus Servicepunt in Ermelo is wekelijks geopend op dinsdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur. Het Servicepunt biedt een gevarieerd en actueel aanbod van de meest gebruikte dagelijkse hulpmiddelen van diverse firma's o.a. Slechtziend.nl, Iris Huys, Worldwide Vision en Optelec. De meeste hulpmiddelen kunnen direct worden gekocht en meegenomen.

Hengelo: iedere 3e dinsdag van de maand van 13.00 uur - 15.00 uur. Bartiméus Hengelo vindt u aan de Lodewijkstraat 30 in Hengelo. Alle data op een rijtje.

Rotterdam: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. Tussen Kerst en Oud-en-Nieuw is deze locatie gesloten.

Zwolle: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888.

Informatiespreekuren externe locaties

Daarnaast houdt Bartiméus ook informatiespreekuren op externe locaties:

Ziekenhuizen: in diverse ziekenhuizen houdt Bartiméus op regelmatige basis spreekuur.

Regio Noord: Sneek, Heerenveen, Oosterwolde en Drachten. Om wachttijden te voorkomen stellen we het zeer op prijs als u zich van te voren telefonisch aanmeldt. Bekijk het overzicht van data op deze website.

Regio Zuid: Brabant en Limburg. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Bartiméus via telefoonnummer 088 - 88 99 888. Meer informatie over Bartiméus in regio Zuid.