menu Sluit het hoofdmenu

Spreekuren Bartiméus

Bartiméus heeft op een aantal locaties informatiespreekuren voor (hulp)vragen en/of het uitproberen van hulpmiddelen. U bent hier van harte welkom. Vanwege corona is het belangrijk dat u een afspraak maakt voor een bezoek aan het spreekuur. Bel ons hiervoor op telefoonnummer 088 - 88 99 888.

 Als u of een huisgenoot klachten heeft is bezoek niet toegestaan en nodigen wij u graag uit voor een volgende keer. Lees hier meer over de aanpassingen in onze dienstverlening vanwege corona. De gezondheid van cliënten, naasten en medewerkers staat vooop. Wij danken u voor uw begrip.

Informatiespreekuren eigen locaties

Informatiespreekuren op eigen locaties van Bartiméus, zijn in:

Den Haag: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. 

Deventer: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. 

Ermelo: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0341-498498. Het Servicepunt biedt een gevarieerd en actueel aanbod van de meest gebruikte dagelijkse hulpmiddelen van diverse firma's o.a. Slechtziend.nl, Iris Huys, Worldwide Vision en Optelec. De meeste hulpmiddelen kunnen direct worden gekocht en meegenomen.

Hengelo: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. Bartiméus Hengelo vindt u aan de Lodewijkstraat 30 in Hengelo. Alle data op een rijtje.

Rotterdam: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. 

Zwolle: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888.

Informatiespreekuren externe locaties

Daarnaast houdt Bartiméus ook informatiespreekuren op externe locaties:

Ziekenhuizen: in diverse ziekenhuizen houdt Bartiméus op regelmatige basis spreekuur.

Regio Noord: In samenwerking met MediPoint hebben wij spreekuren in hun thuiszorgwinkels in Winschoten, Coevorden en straks ook in Assen. Voor de precieze data en tijden van de spreekuren kunt u contact opnemen met de betreffende thuiszorgwinkel(s) van MediPoint.

Regio Zuid: Brabant en Limburg. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Bartiméus via telefoonnummer 088 - 88 99 888. Meer informatie over Bartiméus in regio Zuid.