menu Sluit het hoofdmenu

Spreekuren Bartiméus

Bartiméus heeft op een aantal locaties informatiespreekuren voor (hulp)vragen en/of het uitproberen van hulpmiddelen. U kunt hier vrijblijvend binnenlopen. Bij de locaties waar het nodig is om vooraf een afspraak te maken, staat het er apart bij vermeld.

Informatiespreekuren eigen locaties

Informatiespreekuren op eigen locaties van Bartiméus, zijn in:

Den Haag: iedere donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur binnenlopen zonder afspraak voor persoonlijk advies en informatie. Als u dit beslist niet schikt, kunt u ook bellen voor een afspraak op een ander tijdstip.

Deventer: iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kunt u vrijblijvend bij ons binnenlopen. Gedurende de zomerperiode vervallen de volgende woensdagen: 1 augustus en 8 augustus. Vanaf woensdag 15 augustus bent u weer van harte welkom.

Ermelo: het Bartiméus Servicepunt in Ermelo is wekelijks geopend op dinsdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur. Het Servicepunt biedt een gevarieerd en actueel aanbod van de meest gebruikte dagelijkse hulpmiddelen van onder andere de firma's Slechtziend.nl en Worldwide Vision. De meeste hulpmiddelen kunnen direct worden gekocht en meegenomen. Dinsdag 14 augustus zijn we gesloten!

Hengelo: iedere 3e dinsdag van de maand van 13.00 uur - 15.00 uur. Bartiméus Hengelo vindt u aan de Lodewijkstraat 30 in Hengelo. Alle data op een rijtje.

Rotterdam: elke woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

Zwolle: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via onze Infolijn 088 - 88 99 888.

Informatiespreekuren externe locaties

Daarnaast houdt Bartiméus ook informatiespreekuren op externe locaties:

Ziekenhuizen: in diverse ziekenhuizen houdt Bartiméus op regelmatige basis spreekuur.

Almelo: elke eerste dinsdagmiddag van de maand in Medipoint Winkel Almelo, Zilvermeeuw 24 (7609 RZ). U kunt zich aanmelden via de baliemedewerker van Medipoint of door telefonisch contact op te nemen met Bartiméus medewerker Evelien Bakker-Visser via 06 - 54 384 679.

NieuwegeinMedipoint Winkel Nieuwegein, Ratelaar 35 (3434EW). U kunt zich aanmelden via Medipoint of door telefonisch contact op te nemen met de Bartiméus Infolijn T 088 - 88 99 888.

Regio Noord: Sneek, Heerenveen, Oosterwolde en Drachten. Om wachttijden te voorkomen stellen we het zeer op prijs als u zich van te voren telefonisch aanmeldt. Bekijk het overzicht van data op deze website.

Regio Gelderland: Arnhem, Vorden en Lochem. Voor het maken van een afspraak kunt u zich telefonisch aanmelden via Medipoint of een Bartiméus medewerker. Bekijk de regiopagina op deze website.

Regio Zuid: Brabant en Limburg. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de Bartiméus Infolijn via 088 - 88 99 888. Meer informatie over Bartiméus in regio Zuid.