menu Sluit het hoofdmenu

Spreekuren Bartiméus

Bartiméus heeft op een aantal locaties informatiespreekuren voor (hulp)vragen en/of het uitproberen van hulpmiddelen. U kunt hier vrijblijvend binnenlopen. Bij de locaties waar het nodig is om vooraf een afspraak te maken, staat het er apart bij vermeld.

Informatiespreekuren eigen locaties

Informatiespreekuren op eigen locaties van Bartiméus, zijn in:

Den Haag: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via onze Infolijn 088 - 88 99 888. Tussen Kerst en Oud-en-Nieuw is deze locatie gesloten.

Deventer: iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kunt u vrijblijvend bij ons binnenlopen. Op woensdag 26 december 2018 en op woensdag 2 januari 2019 is er geen inloopspreekuur.

Ermelo: het Bartiméus Servicepunt in Ermelo is wekelijks geopend op dinsdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur. Het Servicepunt biedt een gevarieerd en actueel aanbod van de meest gebruikte dagelijkse hulpmiddelen van onder andere de firma's Slechtziend.nl en Worldwide Vision. De meeste hulpmiddelen kunnen direct worden gekocht en meegenomen. LET OP: tussen Kerst en Nieuwjaar is het hulpmidelen Servicepunt op dinsdag 25 december en dinsdag 1 januari gesloten!

Hengelo: iedere 3e dinsdag van de maand van 13.00 uur - 15.00 uur. Bartiméus Hengelo vindt u aan de Lodewijkstraat 30 in Hengelo. Alle data op een rijtje.

Rotterdam: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via onze Infolijn 088 - 88 99 888. Tussen Kerst en Oud-en-Nieuw is deze locatie gesloten.

Zwolle: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via onze Infolijn 088 - 88 99 888.

Informatiespreekuren externe locaties

Daarnaast houdt Bartiméus ook informatiespreekuren op externe locaties:

Ziekenhuizen: in diverse ziekenhuizen houdt Bartiméus op regelmatige basis spreekuur.

Regio Noord: Sneek, Heerenveen, Oosterwolde en Drachten. Om wachttijden te voorkomen stellen we het zeer op prijs als u zich van te voren telefonisch aanmeldt. Bekijk het overzicht van data op deze website.

Regio Zuid: Brabant en Limburg. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de Bartiméus Infolijn via 088 - 88 99 888. Meer informatie over Bartiméus in regio Zuid.