menu Sluit het hoofdmenu

Spreekuren Bartiméus

Bartiméus heeft op een aantal locaties informatiespreekuren voor (hulp)vragen en/of het uitproberen van hulpmiddelen. U bent hier van harte welkom. Vanwege corona is het belangrijk dat u een afspraak maakt voor een bezoek aan het spreekuur. Bel ons hiervoor op telefoonnummer 088 - 88 99 888.

 Als u of een huisgenoot klachten heeft is bezoek niet toegestaan en nodigen wij u graag uit voor een volgende keer. Lees hier meer over de aanpassingen in onze dienstverlening vanwege corona. De gezondheid van cliënten, naasten en medewerkers staat vooop. Wij danken u voor uw begrip.

Informatiespreekuren eigen locaties

Informatiespreekuren op eigen locaties van Bartiméus, zijn in:

Den Haag: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. 

Deventer: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. 

Hengelo: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. Bartiméus Hengelo vindt u aan de Lodewijkstraat 30 in Hengelo. Alle data op een rijtje.

Rotterdam: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888. 

Zwolle: alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 88 99 888.

Informatiespreekuren externe locaties

Daarnaast houdt Bartiméus ook informatiespreekuren op externe locaties:

Ziekenhuizen: in diverse ziekenhuizen houdt Bartiméus op regelmatige basis spreekuur.

Regio Noord: In samenwerking met MediPoint hebben wij spreekuren in hun thuiszorgwinkels in Winschoten, Coevorden en straks ook in Assen. Voor de precieze data en tijden van de spreekuren kunt u contact opnemen met de betreffende thuiszorgwinkel(s) van MediPoint.

Regio Zuid: Brabant en Limburg. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Bartiméus via telefoonnummer 088 - 88 99 888. Meer informatie over Bartiméus in regio Zuid.