menu Sluit het hoofdmenu

Volop verdieping in Energiemanagen

geplaatst op Een van de workshops verdiepingsdag Energiemanagen

Bartiméus organiseert tweemaal per jaar de 3-daagse praktijkgerichte training 'Energiemanagen in je werk'. Twee aaneengesloten dagen met een half jaar later een verdiepingsdag. Woensdag 2 november jl. was de verdiepingsdag van deelnemers die in april de 2-daagse training bijwoonden in Ermelo. De dag stond in het teken van intervisie en workshops. We vroegen aan collega en arbeidsconsulent Frank van der Helm van Bartiméus/Werkpad hoe deze dag heeft uitgepakt?

Deelnemers workshop in gesprek met loopbaanadviseurFrank: "Wat ons opviel was dat de deelnemers zelf verschillende acties hebben ondernomen om hun belasting in het werk te verminderen, met ook nog een goed resultaat! Waar de één beter en meer is gaan communiceren over zijn specifieke mogelijkheden en wat hij nodig heeft om deze mogelijkheden ten volle te benutten, heeft de ander gestuurd op meer passende taken. Ook gaven de deelnemers aan dat ze meer hun grenzen durven aangeven en dat ze hebben geleerd meer tevreden te zijn met wat ze wel kunnen in plaats van te blijven denken aan wat ze zouden willen kunnen. En dat vind ik een prachtig resultaat, daar is onze training tenslotte voor bedoeld!"

Werken met een visuele beperking is en blijft vaak een lastige bezigheid. "Balanceren tussen wens en grens en ontdekken waar je eigen invloed zich bevindt is een kunst op zich, horen we steeds terug van onze deelnemers."

Ook de training volgen?

Op woensdag 16 en donderdag 17 november a.s. organiseert Bartiméus weer een training 'Energiemanagen in je werk' in congrescentrum Dennenheul in Ermelo (incl. overnachting). Ga jij de uitdaging aan en wil je leren (beter) om te gaan met je energie, er zijn nog slechts een paar plekken beschikbaar! Meer info en/of aanmelden? Stuur een mail naar sterkinwerk@bartimeus.nl of bel met arbeidsconsulent Frank van der Helm, T 0341 - 49 85 00.

Meer inhoudelijke info vind je ook in een nieuwsbericht op deze site.