menu Sluit het hoofdmenu

Verbouwing van de werkplaats

geplaatst op Eerste stenen worden uit de muur geslagen

Vanwege een verbouwing is de werkplaats tijdelijk verhuisd naar een andere locatie.

De werkplaats Boschwijk is tijdelijk verhuisd naar een ander gebouw in Doorn. Hartstikke fijn omdat we samen met de werknemers het werk gewoon kunnen blijven doen. Wilt u de werkplaats bezoeken, dan kan dit op het hoofdterrein van Bartiméus in Doorn.

De verbouwing is half december van start gegaan. Het gaat om een modernisering van de bestaande werkplaats zoals isolatie, vernieuwing van het dak en het vervangen van installaties en sanitair. Er komt ook een serre waarmee de werkplaats een kleine uitbreiding krijgt en de gevel krijgt een moderne uitstraling. 

Wij informeren u zodra de vernieuwde werkplaats weer open gaat.