menu Sluit het hoofdmenu

Training Energiemanagen geslaagd

geplaatst op Je energiepeil in klei uitdrukken tijdens training

Woensdag 16 en donderdag 17 november jl. vond onze training 'Energiemanagen in je werk' plaats in Dennenheul in Ermelo. De deelnemers hebben allemaal een verantwoordelijke baan in combinatie met een visuele beperking. "Het waren twee dynamische en afwisselende dagen waarin we aan de slag zijn gegaan met begrippen als energielekken en -bronnen, invloed op werkdruk, communiceren over wat je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Met daarbij gezelligheid en lekker eten", aldus arbeidsconsulent Frank van der Helm.

Net als de vorige trainingsgroepen was ook nu het onderlinge contact en begrip mede de sleutel tot een succesvolle training. "We kregen reacties van 'Goed om te herkennen wat wel en wat niet een relatie met de visuele handicap heeft', 'Fijn om tools aangereikt te krijgen en keuzemogelijkheden om eigen acties in gang te zetten' tot 'Mooie omgeving en prettig verblijf in congrescentrum Dennenheul'".

Wil je ook serieus werken aan je energiemanagement, samen met andere werkenden met een visuele beperking? Op woensdag 19 en donderdag 20 april 2017 staat er weer een training 'Energiemanagen in je werk' gepland.
Wil je meer informatie? Stuur een mail naar sterkinwerk@bartimeus.nl of bel met arbeidsconsulent van Bartiméus Frank van der Helm, 0341 - 49 85 00.

Aankondiging

Voor alle oud-deelnemers die de training 'Energiemanagen in je werk' hebben gevolgd, organiseren we op vrijdag 24 maart 2017 een verdiepingsdag. Zij worden uiteraard ook persoonlijk uitgenodigd.