menu Sluit het hoofdmenu

Testmiddag nieuw leeshulpmiddel OrCam bij Bartiméus in Zeist

geplaatst op De OrCam My Eye

De OrCam MyEye is een nieuw hulpmiddel voor mensen die slechtziend of blind zijn. De MyEye kan teksten lezen en zelfs gezichten en voorwerpen herkennen. Kom op vrijdag 6 april naar de testmiddag bij Bartiméus in Zeist als u wilt weten wat OrCam MyEye voor uw zelfstandigheid kan betekenen.

De MyEye is een intelligente camera die op een poot van elke willekeurige bril kan worden geklikt. De OrCam MyEye herkent gezichten van bekenden. Eerder opgeslagen gezichten die in beeld komen, worden gemakkelijk herkend en zo weet u wie er voor u staat. Dat geeft meer vertrouwen en zekerheid. Het apparaatje leest - als je ze aanwijst - ook teksten in omgeving voor zoals bijvoorbeeld straatnaamborden, etiketten, verpakkingen en teksten in kranten, tijdschriften en beeldschermen.

Zelfstandigheid vergroten

Er is al veel positiefs geschreven over de OrCam MyEye sinds de introductie in NL in september 2017. En veel mensen reageerden erg enthousiast over dit (lees)hulpmiddel tijdens onze testdagen. Dus bent u ook benieuwd of dit hulpmiddel uw leven kan vergemakkelijken? Meld u dan snel per mail aan via ergotherapeut Steven Dekker, sdekker@bartimeus.nl.

Jongedame leest boek met OrCam My Eye