menu Sluit het hoofdmenu

Spreekuren Bartiméus: voor uw persoonlijke vragen over zien en niet-zien

geplaatst op Notitieboek met vulpen en kopje koffie erbij

Bartiméus is actief in heel Nederland. We werken in veel provincies samen met oogartsen en andere zorgpartners. Wanneer u met ons in contact wilt komen, dan kunt u altijd bellen naar 088 - 88 99 888. Maar u kunt ons ook bezoeken tijdens spreekuren of contactmomenten op onze locaties én op locaties van onze zorgpartners. Op deze wijze kunnen wij u dichtbij huis ondersteunen!

Wilt u een persoonlijk gesprek met een professional van Bartiméus? Dan bent u welkom op onze Bartiméus (inloop)spreekuren of tijdens contactmomenten, zowel op diverse Bartiméus locaties als in diverse thuiszorgwinkels en ziekenhuizen (alleen op afspraak) waarmee wij een samenwerking hebben.

Goed leven afgestemd op uw situatie

Heeft u vragen over slechtziendheid en niet kunnen zien, zelfredzaamheid, onderzoek, advies en vergoedingen? Tijdens het informatiespreekuur of het contactmoment beantwoorden wij graag al uw vragen en informeren wij u over slechtziendheid en niet-zien in combinatie met handige hulpmiddelen en advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Iedereen die problemen heeft met zien en waar de oogarts geen oplossing meer voor heeft, is van harte welkom.

 

Bartiméus wil een bijdrage leveren aan een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn. Zodat zij een leven kunnen leiden dat bij hen past. Kwaliteit van leven bepalen de mensen die slechtziend of blind zijn zelf. Zij voeren de regie over hun leven en maken hun eigen keuzes. Onze professionele medewerkers ondersteunen hen hierbij. Daarbij zijn wij ons continu bewust van de constante en snelle veranderingen in de samenleving. Alleen in gezamenlijkheid zijn we in staat om tot passende antwoorden te komen.

Waar kunt u terecht?

Een overzicht van de locaties, data en tijdstippen is te vinden op de webpagina van Bartiméus. De spreekuren zijn gratis. Wel vragen wij u voor de informatiespreekuren bij de thuiszorgwinkels vooraf te laten weten dat u komt. U kunt dit doorgeven door naar ons te bellen via het telefoonnummer 088 - 88 99 888.