menu Sluit het hoofdmenu

Slechtziende sporter Vincent ter Schure genomineerd

geplaatst op Slechtziende wielrenner Vincent ter Schure genomineerd

Wielrenner Vincent ter Schure (slechtziend) is in zijn woonplaats Houten genomineerd voor Sporter van het Jaar 2016. Op maandag 6 februari worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het jaarlijks terugkerende Sportgala Houten.

Paralympisch wielrenner Vincent ter Schure is genomineerd vanwege de gouden en twee zilveren medailles die hij wist te veroveren op de Paralympische Spelen in Rio afgelopen zomer. Hij behaalde dit geweldige resultaat samen met piloot Timo Franssen.

Op 6 februari worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het Sportgala Houten. Op deze jaarlijks terugkerende feestelijke avond worden sporters, sportverenigingen en vrijwilligers in Houten geëerd en gewaardeerd voor hun bijdrage aan de sport in de gemeente Houten.

Positieve aandacht

Topsport wordt steeds meer toegankelijk voor mensen met een (visuele) beperking. Een ontwikkeling waar Bartiméus erg blij mee is. Iedereen moet kunnen meedoen in onze maatschappij dus ook als het topsport betreft. We wachten met spanning af of Vincent met de titel naar huis gaat!