menu Sluit het hoofdmenu

Shows Dolfinarium voor het eerst met audiobeschrijving

geplaatst op Springende dolfijnen Dolfinarium Harderwijk

Op zaterdag 20 oktober verzorgen blindentolken van 'Komt het Zien!' live audiodescriptie bij de shows van het Dolfinarium. Vereniging Bartiméus Sonneheerdt geeft 100 entreetickets weg aan bezoekers met een visuele beperking!

Het is voor het eerst dat shows van het Dolfinarium worden voorzien van live audiodescriptie. Tijdens de voorstellingen vertellen blindentolken van 'Komt het Zien!' wat er te zien is. Bezoekers met een visuele beperking luisteren via een koptelefoon naar de beschrijving en kunnen zo alles meebeleven.

Gratis kaarten

In het kader van de Week van de Toegankelijkheid (werd gehouden van 1 t/m 6 oktober) geeft Vereniging Bartiméus Sonneheerdt 100 entreetickets voor het Dolfinarium weg aan bezoekers met een visuele beperking. Daarnaast mogen zij gratis iemand meenemen. Dankzij de steun van onze donateurs kunnen wij dit mogelijk maken!

Dolfinarium

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Bezoekers maken er kennis met dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, bruinvissen, roggen en haaien. Overal zijn voorstellingen en presentaties met uitleg over de dieren.

Meer informatie en kaarten bestellen

Kijk op komthetzien.nl/agenda voor meer informatie en het bestellen van gratis tickets. Wilt u meer dan één persoon meenemen? Voor extra entreetickets betaalt u slechts € 15,- per ticket, in plaats van € 27,50. Let op: vooraf aanmelden is noodzakelijk en vol is vol. Het aantal gratis entreetickets en koptelefoons voor audiobeschrijving is beperkt. Wij behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst, dus wacht niet en bestel snel. Graag tot ziens op 20 oktober!

Bron: steunbartimeus.nl