menu Sluit het hoofdmenu

PEP-dag voor persoonlijke effectieve presentatie bij Bartiméus Deventer

geplaatst op PEP-dag voor persoonlijke effectieve presentatie bij Bartiméus Amsterdam

Hoeveel tijd besteed jij aan je uiterlijk? Straal jij uit wat je uit wilt stralen of twijfel je daarover? Wat voor indruk maak je? Kortom: hoe zit het met jouw Persoonlijke Effectieve Presentatie (PEP)? Bartiméus organiseert op woensdag 29 maart weer een PEP-dag voor vrouwen met een visuele beperking, jong of al iets ouder. Dit keer van 9.30 tot 16.30 uur bij Bartiméus in Deventer.

Tijdens deze dag ga je aan de slag met Ilona Luca, professionele kleurenstyliste, Janneke van der Pijl, professionele visagiste, een maatschappelijk werker en ergotherapeut vanuit Bartiméus. Je wordt mee op reis genomen om zelf te onderzoeken welke kleur en kledingstijl bij jou past. Hiermee leer je de sterke kanten van jouw persoonlijkheid te benadrukken. Daarnaast krijg je een uitgebreide workshop waarbij je zelf aan de slag gaat met make-up. Uiteraard besteden we ook aandacht aan non-visuele technieken. Ook is er tijdens deze dag ruimte om met elkaar in contact te komen en van gedachten te wisselen.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website www.oogverblindendmooi.nl. Voor meer informatie over de kosten en om aan te melden kun je contact opnemen met Nursel Günal, via ngunal@bartimeus.nl of met de Bartiméus Infolijn via 088 – 88 99 888.