menu Sluit het hoofdmenu

Oogweek in Flevoziekenhuis Almere

geplaatst op Oogweek in Flevoziekenhuis Almere

Van maandag 15 t/m zaterdag 20 mei organiseert de polikliniek Oogheelkunde van het Flevoziekenhuis in samenwerking met de Oogvereniging een speciale Oogweek. Zo kunt u bijvoorbeeld het opblaasbare oog van het Oogfonds binnenlopen en zien hoe uw oog precies werkt. U kunt gratis eenvoudige oogmetingen laten doen voor bijvoorbeeld uw oogdruk of cilinderafwijking. Op 17 mei kunt u ook terecht in de Bartiméusstand voor al uw vragen over zelfstandig leven met een visuele beperking. Wees welkom!

Daarnaast is er per dag een apart thema met activiteiten en extra informatie. Woensdag is een speciale kinderdag en op zaterdag kunt u speeddaten met de nieuwe oogartsen die het afgelopen jaar begonnen zijn in het Flevoziekenhuis. Maak kennis met ze en stel in 3 minuten al uw vragen!

De Oogweek biedt voor iedereen interessante informatie en leuke activiteiten! Bekijk het volledige programma op flevoziekenhuis.nl. De Oogweek vindt plaats in de Binnenstraat van het ziekenhuis.

Stand Bartiméus

Bartiméus wil een bijdrage leveren aan een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn, zodat zij het leven kunnen leiden wat bij hen past.

Adres Flevoziekenhuis
Hospitaalweg 1, (1315 RA) Almere