menu Sluit het hoofdmenu

Maak kennis met Werkpad tijdens Week van de Loopbaan

geplaatst op Jongedame met bril bedient koffiemachine

Heb je een zintuigelijke of communicatieve beperking en wil je praten over loopbaanontwikkeling? Kom dan in de 'Week van de Loopbaan', van 17 tot en met 21 september naar een van de locaties van Werkpad. Je kunt dan kosteloos in gesprek gaan met een loopbaanadviseur om antwoord te krijgen op loopbaanvragen. Loopbaanadviseurs van Bartiméus voor mensen met een visuele beperking staan dan voor je klaar.

Wil je weten wat een loopbaanprofessional voor jou kan betekenen? Of heb je al concrete loopbaanvragen die je samen wilt bespreken of wil je liever een CV-check doen? Kom dan tijdens de Week van de Loopbaan langs voor een kennismaking!

Werkpad begeleidt mensen met een visuele of communicatieve beperking in de zoektocht naar een baan en begeleidt hen in werk.

Werkpad heeft vestigingen in Almere, Amsterdam, Deventer, Ermelo, Goes, Haren, Hoensbroek, Utrecht, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Sint Michielsgestel, Velp, Zoetermeer en Zwolle.

Aanmelden

Interesse in een loopbaangesprek? Stuur dan van te voren een mail via info@werkpad.nl. Vermeld de regio waar je woont, zodat wij voor jou een persoonlijke afspraak met een loopbaanprofessional - en zo dicht mogelijk bij je in de buurt - kunnen maken.

Meer informatie

Meer informatie over Werkpad lees je op de website www.werkpad.nl.

De Week van de Loopbaan is een initiatief van de vereniging voor loopbaanprofessionals Noloc. In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches in deze week hun deuren open.