menu Sluit het hoofdmenu

Geslaagd voor VSO havo: Lianne de Graaf

geplaatst op Geslaagde leerling Bartiméus: Lianne de Graaf

Twee weken geleden had Lianne (18 jaar) haar laatste vier examens voor de vakken maatschappijwetenschappen, Frans, Wiskunde en een profielwerkstuk. Hoe heeft zij de examentijd in corona ervaren? 'Best spannend allemaal. Ik heb gespreid mijn examens gedaan, dit was dus al de derde ronde voor mij.'

Goed gevoel

Examens maken je altijd nerveus, ondanks dat je weet dat je goed voorbereid bent ben je altijd toch gespannen als je de examenruimte instapt. Maar ik had na elk examen een goed gevoel, en dat bleek te kloppen!

De laatste weken op school waren heel raar, naast dat het centraal schriftelijk examen in mei werd afgelast, heb ik niet heel veel face-to-face contact gehad met de docenten over de mondeling examens. Dat is wel gek, en geeft je wel het gevoel dat je misschien wat mist. Maar de docenten hebben het heel goed gedaan!

Ook was het wel raar om als laatste van mijn vriendinnen (uit het reguliere onderwijs) pas te slagen, ik was pas weken later klaar dan zij. 

Uitrusten en voorbereiden studie

In de vakantie ga ik vooral uitrusten en samen met mijn AOB’er (ambulant onderwijskundig begeleider) mij voorbereiden op mijn studie hbo-Engels docent. Verder ga ik een weekje op theaterkamp en een weekendje naar de Efteling waar ik heel veel zin in heb!

** Gefeliciteerd Lianne met je behaalde diploma. We wensen je vanuit Bartiméus veel succes en plezier in je nieuwe vervolgopeiding **

Ook degenen die na hard werken al weten dat ze geslaagd zijn of juist nog in afwachting zijn, willen we zeker ook noemen: Kevin, Lianne, Lisanne, Annefleur, Denisha, Elian en Joey. Hopelijk kunnen we 16 juli de vlag voor jullie allemaal hijsen.

Vlagmoment geslaagde leerlingenVlagmoment bij Bartiméus

Op vrijdag 3 juli startte minister Slob het vlagmoment voor de staatsexamens, een landelijk feestmoment. Jantine Gelink, schoolleider bij Bartiméus: 'Elke regio heeft zijn eigen dag om de vlag uit te hangen voor de geslaagden van het staatsexamen. Het vlagmoment voor Bartiméus (regio midden) is op donderdag 16 juli. De vlag gaat dan uit voor al onze geslaagde leerlingen en dat is ook het moment van onze jaarafsluiting na een bewogen jaar.'