menu Sluit het hoofdmenu

Geslaagd en door naar mbo en hbo!

geplaatst op Vlag hangt uit

Hun talent en doorzettingsvemogen leidden tot een prachtig eindexamenresultaat. Afgelopen vrijdag hebben alle geslaagde middelbareschoolleerlingen bij het VSO in Zeist het diploma in ontvangst genomen. Blijdschap en trots was er alom tijdens een feestelijke bijeenkomst met leerlingen, familie en docenten.

Cum laude

De drie leerlingen die opgingen voor het havo-examen zijn alledrie geslaagd, een van hen zelfs cum laude.

Bij het Vmbo-TL (theoretische leerweg) zijn vijf leerlingen in één keer geslaagd, vier leerlingen gaan 17 augustus herexamen doen. Locatieleider Jantine Gelink: 'We hebben goede hoop dat ze dan hun diploma halen!'

De eindexamenleerling op het Vmbo-BB (basisberoepsgerichte leerweg) heeft alle theoretische vakken gehaald. Volgend jaar volgt de topklas bij het REA College.

Eén leerling die vorig jaar gezakt was is dit jaar geslaagd.

Twee leerlingen doen gespreid examen. Dit jaar zijn ze voor een aantal certificaten geslaagd, volgend jaar gaan ze voor de overige certificaten om dan in twee jaar het volledige diploma te behalen.

Voldoening

'We zijn enorm trots op onze leerlingen', blikt Jantine Gelink terug. 'Met hun talent en doorzettingsvermogen hebben ze dit prachtige resultaat behaald.'

'Het geeft zo veel voldoening om de leerlingen te begeleiden en te ondersteunen op weg naar hun toekomst'

Vervolgopleiding

Alle geslaagden stromen door naar een vervolgopleiding in het hbo of regulier mbo. Daar worden ze begeleid door ambulant onderwijskundig begeleiders van Bartiméus.

Een aantal leerlingen gaat door naar de topklas, een samenwerking tussen het VSO en het REA College.

Alle geslaagden, van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een succesvolle en mooie toekomst!