menu Sluit het hoofdmenu

Twee afstanden fietsvierdaagse Zeist van 26 juni - 29 juni

geplaatst op Tandemfietsen

Van maandag 26 t/m donderdag 29 juni is voor iedere fietsliefhebber de 14de fietsvierdaagse in en rond Zeist. De start is bij Bartiméus aan de van Renesselaan 30a (ingang brandweerkazerne). Er zijn twee fietsafstanden die u kunt fietsen, 12,5 km en 25 km. Starttijd is vanaf 17.30 - 18.30 uur en de eindcontroles sluiten om 21.00 uur. Iedere deelnemer die minimaal 3 avonden deelneemt, ontvangt een medaille.

Coralien Metselaar-Koelewijn, medewerker Vrije Tijd van Bartiméus: 'Het is over de jaren heen een soort traditie geworden dat we bij Bartiméus de tochten organiseren. Onze jongeren fietsen dan ook graag mee, maar veel mensen weten niet dat iedereen uit Zeist van harte welkom is om mee te fietsen. Zelf, met een groep of als vrijwilliger. Elk jaar is er weer een fantastische sfeer en zijn we onder de indruk van de prachtige omgeving. De organisatie hoopt op veel deelnemers, die samen met onze bewoners, aan dit sportieve evenement willen deelnemen.' De start is op maandag 26 juni en de feestelijke slotavond op donderdag 29 juni. Iedere deelnemer die minimaal drie avonden deelneemt, krijgt een medaille.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven bij de start. Deelnemers t/m 14 jaar betalen € 4,00 en deelnemers 15 jaar en ouder betalen € 5,00. U kunt ook 1 avond meefietsen, u betaalt dan € 2,50 per avond.

Route, reparaties en meer info

Routebeschrijvingen worden voor de tocht uitgedeeld. Mocht u onderweg pech krijgen, dan staat een hulpdienst ter beschikking en wordt u zo snel mogelijk geholpen. Op de controle plaatsen is voor kleine reparaties materiaal aanwezig.
Wilt u meer informatie over de fietsvierdaagse dan kunt u overdag bellen naar Bartiméus afdeling Vrije Tijd telefoon 0343 - 526 809 / 0343 - 526 659.