menu Sluit het hoofdmenu

Extreem sportweekend: wie durft de uitdaging aan?!

geplaatst op Jongen slingert aan touwen op een MonkeyTrail

Jongeren verbonden aan Bartiméus hebben een uitdagend programma opgezet voor een sportweekend op zaterdag 24 en zondag 25 juni in Zwolle. Ben je slechtziend of blind, 12 jaar of ouder en klaar voor een sportieve challenge? Dan is dit misschien iets voor jou!

Wel eens gehoord van de Monkey Climb of de Birdhouse Trail? Weet jij wat je doet als je gaat Bamboestieken? Heb je wel eens meegedaan aan een GPS Adventure, Suppen of een Bootcamp? Je krijgt de kans om uit te vinden wat deze 'extreme' sporten zijn en te laten zien wat je kan! Durf jij deze uitdaging aan?

Voor en door jongeren

Bartiméus organiseert het weekend vol stoere sporten in samenwerking met Sportcampus De Pelikaan en Buitensport Zwolle. Samen met leerlingen en oud-leerlingen van Bartiméus is een uitdagend sportprogramma gemaakt waarin je persoonlijk en in teamverband je grenzen kunt verleggen.

Omdat er enthousiaste sponsoren zijn gevonden, kost dit weekend inclusief overnachting, eten en drinken en alle sportactiviteiten slechts € 25,00.

Meld je aan!

Heb jij zin om ook mee te doen? Meld je dan aan door vóór 1 juni een mailtje te sturen naar adoornbos@bartimeus.nl. Als er 14 aanmeldingen zijn, gaat het weekend zeker door. Het weekend is vol als er 20 deelnemers zijn. Laat dus snel van je horen!