menu Sluit het hoofdmenu

Dinner in The Dark bij Mausel in Noordbroek

geplaatst op Dinner in The Dark met Bartiméus bij Maussel

Familieleden en vrienden van mensen die slechtziend of blind zijn kunnen nu op een speelse manier ervaren wat een visuele beperking inhoudt. Bartiméus en Boerderijcafé Mausel in Noordbroek organiseren namelijk op vrijdag 17 februari een Dinner in The Dark.

“Het is vaak lastig uit te leggen wat het betekent slechtziend of blind te zijn. Met een Dinner in The Dark kun je als je een visuele beperking hebt je familieleden en vrienden op een speelse manier beter laten begrijpen wat het inhoudt. En tegelijkertijd samen lekker eten en een mooie avond hebben,” vertelt Wendy Potze, ambulant begeleider (regio Noord) bij Bartiméus.

Tijdens een Dinner in The Dark ervaren de goedziende gasten hoe andere zintuigen het zien overnemen, zonder dat er iets uitgelegd hoeft te worden. Medewerkers van Bartiméus en ervaringsdeskundige Bert Vos zijn deze avond aanwezig om vragen te beantwoorden en waar nodig te ondersteunen. Na afloop bespreken ze kort met elkaar de bevindingen van de avond en is er de mogelijkheid een ervaringsbril van slechtziendheid te proberen

(H)eerlijk 5-gangen diner

Boerderijcafé Mausel serveert een 5-gangen diner in een volstrekt donkere ruimte. Van tevoren weten de gasten niet wat ze te eten krijgen, maar zeker is dat de smaakpapillen goed op de proef gesteld worden. Alles wat geserveerd wordt, is bereid van (h)eerlijke streekproducten uit Oost-Groningen. Reserveren kan via het contactformulier op www.dinnerinthedark.nu of door te bellen of te mailen telefoon 0598 - 451 591, e-mail info@mausel.nl. Geef ook uw eventuele dieetwensen door. Boerderijcafé Mausel is gelegen aan de Noorderstraat 21 in Noordbroek. De kosten zijn voor het diner incl. drankjes € 49,- per persoon.

Zien we u de 17e tijdens dit smaakvolle diner in het donker?