menu Sluit het hoofdmenu

Boek Ruimte In Mijn Beperking binnenkort verkrijgbaar

geplaatst op Cover tweede boek Piet Maasland

Het tweede boek van Piet Maasland met als titel 'Ruimte In Mijn Beperking' verscheen op zaterdag 15 april jl. In 2010 verscheen zijn debuut 'Blindelings Vertrouwen'. In Ruimte In Mijn Beperking beschrijft Piet over de gevolgen van zijn oogaandoening RP op zijn dagelijks leven.

Je maakt nogal wat mee als je steeds minder gaat zien. In zijn boek neemt Piet Maasland de lezer mee in soms vervelende, maar ook vaak humoristische situaties waarin hij terecht komt. Ook geeft hij informatie over de hulpmiddelen die hij gebruikt en reikt hij de lezer manieren aan om met zijn visuele beperking om te gaan.

Maar de belangrijkste boodschap die Piet Maasland met zijn lezers wil delen is, dat je, met welke beperking dan ook, nog genoeg ruimte hebt om mee te doen en dat je waardevol kunt zijn voor een ander. Met een positieve inslag en hulp van God en de mensen om je heen, kun je nog veel voor elkaar krijgen.

Piet Maasland is oud-voorzitter van de Cliëntenraad Dienstverlening van Bartiméus. We bevelen dit boek dan ook van harte aan.

Praktische info

Prijs per boekje € 12,50 (excl. verzendkosten van € 3,20). Indien u vóór 15 april bestelt, is de prijs van het boekje € 10,00 (excl. verzendkosten). Bestellen kan per e-mail ruimteinmijnbeperking@gmail.com Een luisterversie is in voorbereiding.