menu Sluit het hoofdmenu

Zicht op ongezien talent in Ermelo

vindt plaats op: 
donderdag 24 november 2016
Meet en Greet met werkgevers

Ben je werkzoekend en heb je een visuele beperking? Dan is de bijeenkomst 'Zicht op ongezien talent' interessant voor jou. Op donderdag 24 november laten de Oogvereniging en Bartiméus aan werkgevers zien dat werken met een visuele beperking heel goed mogelijk is. Werkgevers uit de provincies Overijssel, Gelderland en Utrecht komen naar Bartiméus in Ermelo om jou te ontmoeten en jij hebt de gelegenheid jouw talenten te laten zien. Meld je snel aan!

Ontmoet werkgevers!

Steeds meer bedrijven nemen arbeidsgehandicapten aan. Meer werkgevers ontdekken dat deze mensen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan hun bedrijf én meer mensen met een beperking kunnen door werk hun talent(en) tot bloei laten komen. Uit onderzoek (o.a. van de Universiteit van Maastricht) blijkt helaas dat mensen die slechtziend of blind zijn nog niet meeprofiteren van deze positieve trend: slechts 39% van de visueel beperkten heeft een baan. En daar willen we verandering in brengen!

Wil jij weten welke werkgevers je kunt ontmoeten tijdens Zicht op ongezien talent? Ga voor meer info over het programma en aanmelden naar het nieuwsbericht over deze dag.