menu Sluit het hoofdmenu

Winterfair werkplaats Boschwijk

vindt plaats op: 
vrijdag 24 november 2017
Handgemaakte vogelhuisjes werkplaats Boschwijk Bartiméus

Vrijdag 24 november is er een gezellige winterfair bij werkplaats Boschwijk in Doorn. U vindt er van alles, van originele, handgemaakte producten tot zelfgemaakte lekkernijen. En u maakt kans op een leuke prijs bij het rad van avontuur!

Bij werkplaats Boschwijk vinden mensen met een visuele en andere beperkingen een zinvolle dagbesteding. Er is onder andere een afdeling houtbewerking waar de medewerkers vogelhuisjes in elkaar zetten, een papierschepperij waar ze wenskaarten maken en een bakkerij waar brood, taart en koekjes worden gebakken.

Wat is er te koop en te doen?

Tijdens de winterfair verkopen de medewerkers achter hun kramen allerlei handgemaakte producten, zoals sieraden, openhaardhout, vogelhuisjes, zeep, kaarten en kaarsen. Daarnaast kunt u er terecht voor een appeltaart of ander lekkers uit de bakkerij. Ook serveren de medewerkers allerlei hapjes en drankjes, waaronder erwtensoep en warme chocolademelk. En u kunt meespelen met het rad van avontuur – wie weet heeft u prijs!

Wanneer en waar?

De winterfair is op vrijdag 24 november, van 10.00 tot 15.30 uur. U vindt werkplaats Boschwijk op Boschwijklaan 44, (3941 ZN) in Doorn. Meer informatie over werkplaats Boschwijk.